20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα διάσημα ζευγάρια της showbiz που παντρεύτηκαν σε ελληνικά νησιά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ελληνικά νησιά με παραμυθένια τοπία επέλεξαν αρκετά διάσημα ζευγάρια της εγχώριας showbiz για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

Ο γάμος σε νησί καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο έδαφος όσο τα χρόνια περνούν και όχι άδικα. Το φόντο του ελληνικού γαλάζιου, τόσο του ουρανού όσο και της θάλασσας, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και η χαλαρή, νησιώτικη διάθεση μπορούν να απογειώσουν μια τελετή συνθέτοντας το απόλυτο ρομαντικό background της μέρας εκείνης.

Το govastileto.gr συγκέντρωσε τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με νησιώτικο άρωμα.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017, στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν στη Σίφνο, την πρώτη του Σεπτέμβρη 2018, στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα.

Γιώργος Χρανιώτης –  Γεωργία Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, παντρεύτηκαν στις 23 Ιουνίου του 2018, στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης.

Παναγιώτα Βλαντή – Γιάννης Βλάχος

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στην Ύδρα, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, με ελάχιστους καλεσμένους.

Βάσω Κολλιδά – Δημήτρης Εμμανουιλίδης

Η Βάσω Κολλιδά και ο Δημήτρης Εμμανουιλίδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Ιούλιο του 2017, στην Πάρο. Το ζευγάρι είχε επιλέξει μάλιστα και να βαφτίσει τότε την κόρη του, Μαρία-Ίρις.

Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης παντρεύτηκαν το 2013 στην Πάτμο, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη.

Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη

Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη, παντρεύτηκαν το 2015, στην πατρίδα του τραγουδιστή, τη Ρόδο.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, αποφάσισαν να περπατήσουν τα σκαλιά της εκκλησίας της Παναγίας στη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2010.

Ana Beatriz Barros – Karim El Chiaty

Το καλοκαίρι του 2016, το supermodel και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Ελλάδα και το νησί της Μυκόνου.

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης

 Στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ, που μετρούσαν αρκετά χρόνια σχέσης, το 2017. 

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο και τον ερχομό της κορούλας του, έκανε τον θρησκευτικό του γάμο στη Λήμνο, στις 21 Ιουλίου 2017. 

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

 Με όργανα, χορό, και εκπλήξεις έγινε ο γάμος του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη στην Κρήτη, το 2016. Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, τον χειμώνα του 2014. 

Μαρία Τζομπανάκη – Γιάννης Βάλβης

 Η ηθοποιός έκανε ένα παραδοσιακό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη, το 2016, και την παρέδωσε στον ευτυχή γαμπρό, ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand 

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Anita Brand, αποφάσισαν να ενωθούν με ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 15 χρόνια σχέσης, τον Σεπτέμβριο του 2018.
 
Ο γάμος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα στο νησί του Σικελιανού στη Λευκάδα και τη γνωστοποίηση της είδησης έκανε η  ίδια η make up artist, η οποία ήταν κι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, μέσω των social media. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό