28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τα γκολ στο Βίγκο και το ξέσπασμα της Νάπολι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Θέλτα με την Βαλένθια. Η Θέλτα έφυγεμε το «2» από την έδρα της Γρανάδα (2-1) και θα είναι και του χρόνου στην Πριμέρα. Αστόχησε σε πέναλτι η αντίπαλός της στο 90+7’, αλλά ακόμη κι αν την ισοφάριζε, πάλι θα σωζόταν βάσει των υπολοίπων αποτελεσμάτων. Η Βαλένθια δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά της στη Χιρόνα (1-3). Την ενδιαφέρει να τερματίσει 9η, καθώς θα πάρει 2 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τα τηλεοπτικά. Επειδή παίζει ίδια ώρα με την Αλαβές (στο «-3»), εάν δε χάσει θα πετύχει τον στόχο της ανεξαρτήτως του τι θα κάνει εκείνη.

Αμφότερες ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα για οικονομικούς λόγους. Αλλά, κακά τα ψέματα, όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, επέρχεται μία «χαλάρωση». Καταρχάς, τα 10/11 μεταξύ τους στο Βίγκο ήταν Goal/Goal. Επίσης, η γηπεδούχος έχει 3/3 στη βάση της. Το Goal/Goal δίνει 1.77.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λέτσε. Η Νάπολι καίγεται για βαθμούς, όμως δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Αρχικά, θέλει να κατακτήσει το Conference League η Φιορεντίνα και παράλληλα να μην κερδίσει η Τορίνο, ώστε με δική της νίκη να λάβει την 9η θέση και να βγει στην Ευρώπη. Όπως και να ‘χει, αυτή πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μιας και δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-4-2).

Στα αρνητικά, εκτός είναι ο Οσίμεν. Η Λέτσε έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και περιμένει απλά την ολοκλήρωση της σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Αταλάντα (0-2), ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ακόμη μια εκτός έδρας ήττα από την Ουντινέζε (0-2). Γενικότερα λοιπόν, δεν είναι σε καλή φόρμα.

Η Νάπολι έχει την έδρα, την ποιότητα και το κίνητρο, συνεπώς η λογική λέει πως θα κερδίσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να δούμε γκολ στο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι επιθετικά είναι αποτελεσματικοί. Επομένως, θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.95.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΙΣΠ1 – 26/5, 17:15 – Θέλτα – Βαλένθια: Goal/Goal (Απόδοση: 1,77)ΙΤΑ1 – 26/5, 19:00 – Νάπολι – Λέτσε: 1 και Over 2,5 (Απόδοση: 1,95)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό