21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα βρίσκει με Σεβίλλη ο Ολυμπιακός για το δανεισμό του Ρόνι Λόπες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ανάσα από το δανεισμό του Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record οι Πειραιώτες εδώ κι αρκετό καιρό δουλεύουν την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό των Ανδαλουσιάνων και οι απαιτήσεις τους ακόμη και για να τον παραχωρήσουν δανεικό είναι αρκετά υψηλές. 

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να ρίξουν το ποσό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι αυτό θα επιτευχθεί. 

Οι δύο πλευρές σύμφωνα με τα διεθνή μέσα έχουν σχεδόν φτάσει σε συμφωνία, χωρίς προς το παρόν να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι η “χρυσή τομή” για το δανεισμό του παίκτη θα βρεθεί σύντομα με την προοπτική της αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 έναντι 12 εκατ. ευρώ κι ότι ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει την Δευτέρα με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Λόπες γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μάντσεστερ Σίτι. 

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των “πολιτών” το 2013 και τη νέα σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λιλ. Ακολούθησε η μετακίνησή του στη Μονακό το 2015 για 12.000.000, στην οποία ανήκε για 4 χρόνια. Έκανε γεμάτες σεζόν πλην του 2015-2016, αν και δόθηκε δανεικός στη Λιλ το 2016-2017.

Το καλοκαίρι του 2019 η Σεβίλλη δαπάνησε 25.000.000 για να αποκτήσει τον δύο φορές διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας. Στην Ανδαλουσία δεν κατάφερε να βρει τις συμμετοχές που θα ήθελε τη σεζόν 2019-2020 και τη νέα χρονιά μετακινήθηκε ως δανεικός στη Νις, όπου έκανε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης πλην του σέντερ φορ και μαζί με τον Χένρι Ονιεκουρού που διαθέτει παρόμοια ευχέρεια θα αποτελέσουν δύο βασικά γρανάζια στη λειτουργία των “ερυθρολεύκων”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό