16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα βρήκαν εξωδικαστικά η Jaguar Land Rover και το VW Group

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Νοέμβριο του 2020 η Jaguar Land Rover είχε μηνύσει το VW Group, ενώ είχε καταθέσει και αίτηση στην Διεθνή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ ώστε να σταματήσει η εισαγωγή και η πώληση SUV μοντέλων των Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche και Volkswagen, επειδή σύμφωνα με την βρετανική εταιρία χρησιμοποιούν χωρίς την άδεια της, την πατενταρισμένη τεχνολογία Terrain Response, η οποία ανιχνεύει τις συνθήκες που κινείται το αυτοκίνητο και προσαρμόζει αναλόγως το κιβώτιο ταχυτήτων, την απόκριση του κινητήρα κτλ.

Συγκεκριμένα η Jaguar Land Roer θέλησε να εμποδίσει την εισαγωγή των Bentley Bentayga, Porsche Cayenne, Lamborghini Urus, Audi Q5, Q7, Q8, A6 Allroad, e-tron, e-tron sportback και Volkswagen Tiguan, μιας και όπως αναφέρει στην αίτησή της, το VW Group έχει αντιγράψει τη συγκεκριμένη τεχνολογία, παραβιάζοντας τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει κατοχυρώσει.
Τώρα οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε εξωδικαστική συμφωνία και έτσι η υπόθεση δεν θα χρειαστεί να λυθεί στις δικαστικές αίθουσες της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Οι δύο εταιρίες δεν ανακοίνωσαν τους όρους της συμφωνίας τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό