27.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Τα βλέμματα στο ντέρμπι Ολλανδία – Γαλλία, «καίγεται» η Ουκρανία: Που θα δείτε τα ματς []

Ειδήσεις Ελλάδα

Συμπληρώνεται μία βδομάδα γεμάτη αγωνιστική δράση στο EURO της Γερμανίας. Τα πρώτα παιχνίδια έχουν εντυπωσιάσει, με αρκετά υψηλά σκορ, αλλά και εκπλήξεις, με τη διοργάνωση να έχει δρόμο ακόμα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/06) έχει τρεις αναμετρήσεις, μία για τον πέμπτο όμιλο και δύο για τον τέταρτο.

Ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία

Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στις 22:00 ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία. Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις τους, καθώς οι «οράνιε» είχαν επικρατήσει με 2-1 της Πολωνίας, ενώ οι δευτεραθλητές κόσμου, επικράτησαν έστω και δύσκολα με 1-0 της Αυστρίας.

Ένα ματς το οποίο λογικά θα κρίνει και την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου σε περίπτωση που μία από τις δύο φτάσει στο τρίποντο. Σε σχέση με την πρεμιέρα, μοναδικό ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έσπασε τη μύτη του και είναι αμφίβολος. Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Αυστρία και Πολωνία έχουν μεγάλη ανάγκη για βαθμούς

Στο δεύτερο ματς του Δ’ ομίλου θα γίνει μία «μάχη» για την τρίτη θέση όπως δείχνουν τα πράγματα. Αυστρία και Πολωνία αγωνίζονται στις 19:00, με μοναδικό σκοπό τους 3 βαθμούς, μιας και ξέρουν ότι τελευταία αγωνιστική δεν θα έχουν εύκολο έργο με Ολλανδία και Γαλλία αντίστοιχα.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στο σύνολο του Πρόμπιερζ και του Ράγκνικ, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Μόνο τρίποντο οι Ουκρανοί, χωρίς άγχος οι Σλοβάκοι

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με τον μοναδικό αγώνα του πέμπτου ομίλου. Η Σλοβακία που ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο του EURO και σόκαρε το Βέλγιο, αντιμετωπίζει την Ουκρανία. Οι Σλοβάκοι μετά το τρίποντο που πήρανε, παίζουν χωρίς μεγάλο άγχος και αυτό μπορεί να τους βοηθήσει κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η ομάδα του Ρεμπρόφ από την άλλη, «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες και χρειάζεται μόνο τρίποντο κόντρα στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική. Την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλοβακία και Ουκρανία, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στην ΕΡΤ1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό