35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Τα βγάλατε από το μυαλό σας, να σταματήσει αυτή η βλακεία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απάντηση του παρουσιαστή σε σχόλια για την αναφορά του στις σχέσεις του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα τη δική του απάντηση, στα όσα έχουν πει για τον ίδιο συνάδελφοί του, με αφορμή την «κρίση» στη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη, που είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν κατά του Γιώργου Λιάγκα πρώτα η Νάνσυ Αντωνίου, ακολούθησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά και ο Κώστας Τσουρός. «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία. Αν θέλετε να πλήξετε έναν άνθρωπο, να τον πλήττεται πραγματικά, με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη Τετάρτη, ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά. Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα σάιτ, ο ίδιος ο φίλος μου, ο Δημήτρης Σταρόβας, είχε πει πως είχαν περάσει μια κρίση με την Άννα. Το είχε πει, δεν αποκάλυψα κάτι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε στη συνέχεια: «Είχαν περάσει μια κρίση στη σχέση τους, όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βρήκα την ευκαιρία να αποκαλύψω έναν χωρισμό, από το μυαλό τους… Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους. Αν το έβλεπαν, δεν θα έκαναν αυτό το σχόλιο. Και απορώ γιατί όλοι αυτοί είναι μέσα στο χώρο, είναι έξυπνοι άνθρωποι αυτοί που πάτησαν γι’ ακόμα μία φορά την πεπονόφλουδα της κακίας».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική, γιατί είναι η δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι, κι εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες. Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό