21.7 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Τα Άστρα Σου Λένε: Έτσι θα Αξιοποιήσεις την 13 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Άστρα Σου Λένε: Έτσι θα Αξιοποιήσεις την 13 Οκτωβρίου

 

√ Συνομιλήστε ΑΜΕΣΑ online με τους κορυφαίους Αστρολόγους του Oroskopos.tv
√  Αστρολογική συμβουλευτική – αστρολογικές υπηρεσίες με προσιτές τιμές
√  Εύκολα, άμεσα & οικονομικά με αγορά χρόνου ομιλίας μέσω του Oroskopos.tv eShop

Τα “Ναι” για τις 13 Οκτωβρίου:

Ναι στη συναισθηματική θεραπεία: Με την επιρροή του τετραγώνου Άρη-Χείρωνα, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να αναγνωρίσεις και να επουλώσεις παλιά τραύματα που σε εμποδίζουν από το να προχωρήσεις. Εκμεταλλεύσου τη στιγμή για ενδοσκόπηση και συναισθηματική θεραπεία.
Ναι στη βαθιά επικοινωνία: Το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις. Μίλα ανοιχτά για τα συναισθήματά σου και επίλυσε θέματα στις σχέσεις σου μέσω εποικοδομητικής επικοινωνίας.
Ναι στην αποδοχή αλλαγών: Με την ενέργεια του Ουρανού και του Πλούτωνα, η ημέρα ενθαρρύνει την προσαρμογή και την αποδοχή των αλλαγών. Αναζήτησε νέες, καινοτόμες λύσεις και άφησε πίσω σου ό,τι δεν σου εξυπηρετεί πλέον.

Τα “Όχι” για τις 13 Οκτωβρίου:

Όχι στις παρορμητικές αντιδράσεις: Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Χείρωνα, ενδέχεται να νιώσεις ανησυχία ή πίεση. Απόφυγε τις βιαστικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν καταστάσεις ή να προκαλέσουν περιττές συγκρούσεις.
Όχι στην αναβλητικότητα: Οι όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό σε προτρέπουν να αναλάβεις δράση για την αλλαγή και τη μεταμόρφωση. Μην αποφεύγεις να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται για να εξελιχθείς.
Όχι στην αποφυγή συναισθημάτων: Η ημέρα φέρνει βαθιές συναισθηματικές διεργασίες. Αντί να αποφύγεις τα συναισθήματά σου, αξιοποίησε την ενέργεια της Σελήνης και του Ποσειδώνα για να τα αντιμετωπίσεις με ενσυναίσθηση και κατανόηση.

 

The post Τα Άστρα Σου Λένε: Έτσι θα Αξιοποιήσεις την 13 Οκτωβρίου appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό