27.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ταπεινός, ειλικρινής και η Μπακοδήμου είπε με μια ατάκα αυτό που όλοι σκέφτονται για τον Ντάνιελ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν η ήρεμη δύναμη του Survivor και από outsider κατάφερε να πάει τελικό σηκώνοντας το τρόπαιο.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι για φέτος ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, αφού κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και πάρει το πολυπόθητο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Εκεί μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής και του modeling αλλά και για τα πρώτα χρόνια που είχε φύγει με την οικογένεια του από την Αλβανία για να έρθουν στην Ελλάδα.

Όταν όλοι πάνε για την εμπειρία στο Survivor η Δαλάκα παραδέχτηκε ότι για εκείνη είναι δουλειά

Από outsider ο μεγάλος νικητής

Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε με ειλικρίνεια για τη νίκη του στο παιχνίδι και είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ:

«Χάρηκα πάρα πολύ που κέρδισα. στον τελικό είχα καλή ψυχολογία. Μέσα μου ήμουν σε πλήρη ισορροπία και αυτό ήταν και το κλειδί, γιατί σκεφτόμουν ότι οκ, δεν είμαι φαβορί το ξέρω, ξέρω τις δυνατότητες μου και αν το προσπαθήσω μπορεί να έχω πιθανότητες. Είχα αποδεχθεί από την αρχή ότι μπορεί να γίνει και κάτι και να φύγω από το παιχνίδι, οπότε όταν φτάνεις τελικό είσαι ήδη κερδισμένος.

Εγώ μέχρι τα 5 μου που ήρθα στην Ελλάδα έβλεπα τον πατέρα μου δυο φορές τον χρόνο γιατί έφυγε στην Αλβανία, δεν υπήρχε πατρική φιγούρα στο σπίτι. Όταν τον έβλεπα ήταν σαν να είναι ο ήρωάς μου. Πολλές οικογένειες από την Αλβανία ήταν στην ίδια κατάσταση. Όταν κάποιοι άνθρωποι πάνε να ξενιτευτούν σε έναν άλλον τόπο για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα και χωρίς να έχουν καμία επαφή και είναι στο πουθενά νομίζω τους αξίζει ο τίτλος Survivor.

Όταν ήρθα στην Αθήνα για να βρω σπίτι μόνος, μου πηρέ λίγο χρόνο να βρω γιατί έπεσα και σε κάποιες περιπτώσεις που με ρώταγαν το όνομά μου και όταν τους έλεγα το ”Νούρκα” και ότι είμαι από την Αλβανία, μου έλεγαν η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους στο σπίτι. Το κατανοούσα δεν μπορούσα να κάνω κάτι, όταν κάποιος είναι 80 χρονών είναι δύσκολο να αλλάξει τις αντιλήψεις του. Από εκεί και πέρα αφού δεν με επηρεάζει στη ζωή μου ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Η εμπειρία του ως μοντέλο στην Ινδία

Έχω δουλέψει ως μοντέλο στην Ινδία για τρεις μήνες. Η Ινδία χωριζόταν σε δυο τάξεις ή ήσουν πολύ πλούσιος ή φτωχός. Είδα τα δύο άκρα, είδα τον ορισμό της φτώχειας. Εκεί πήγα με πρακτορείο, ήταν τρομερή εμπειρία. Πήγα γιατί ήξερα ότι να ταξιδέψω μόνος μου στην Ινδία δεν πρόκειται, οπότε εκμεταλλεύτηκα την πρόταση που μου έκαναν για δουλειά.»

Ο Ντάνιελ Nούρκα μετά την ανατρεπτική νίκη του μίλησε για τον φόβο που είχε μπαίνοντας στο Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ένας χαρακτήρας αρκετά προσγειωμένος που όπως είδαμε και στο παιχνίδι, ήταν η ήρεμη δύναμη, καθώς από outsider όχι απλά κατάφερε να πάει στον τελικό του Survivor, αλλά βγήκε και ο μεγάλος νικητής σηκώνοντας το τρόπαιο. Αυτό ανέφερε και η Μαρία Μπακοδήμου στη σημερινή εκπομπή, αφού την ώρα που τον αποχαιρέτησε είπε πως οι περισσότεροι χάρηκαν που βγήκε εκείνος νικητής αν και ήταν ένα από τα outsider του παιχνιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό