26.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει: Αυτές οι ημερομηνίες θα «σημαδεύσουν» την ανθρωπότητα – Η 1η πλησιάζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο TikTok είναι της… μόδας οι «χρονοταξιδιώτες», άνθρωποι δηλαδή που ισχυρίζονται πως έρχονται από το μέλλον και προχωρούν σε (κυρίως ζοφερές) «προφητείες» για το τι μέλλει γενέσθαι στον πλανήτη.

Ένας από τους πιο γνωστούς «χρονοταξιδιώτες», που έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις «προβλέψεις» του είναι ο «Eno Alaric», ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα χρήστη @radianttimetraveller. Έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 900.000 οπαδούς στην διαδικτυακή πλατφόρμα και είναι γνωστός για την ανάρτηση προειδοποιήσεων σχετικά με υποτιθέμενα βιβλικά μελλοντικά γεγονότα.

Αυτός ο διαδικτυακός μάντης λοιπόν που ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το 2671, έχει μιλήσει για τα πάντα, από δίδυμους πλανήτες που χτυπούν τη Γη και επικείμενες φυσικές καταστροφές μέχρι την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία που οι οι εξωγήινοι θα έρθουν σε επαφή με ανθρώπους – και είναι νωρίτερα από ό,τι θα περιμένατε. 

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερες από 4.000 προβολές, ο φερόμενος ως «χρονοταξιδιώτης» έγραψε: «23 Σεπτεμβρίου: Το πρώτο επιβεβαιωμένο σήμα εξωγήινων φτάνει από ένα μακρινό ηλιακό σύστημα».

Ωστόσο, όπως επισήμανε ο ίδιος οι απρόσμενοι επισκέπτες δεν έρχονται με φιλικές διαθέσεις «Σχεδιάζουν να επισκεφθούν σύντομα τη Γη. Θα προσπαθήσουν να την κυριεύσουν και τελικά να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα».

Όμως μην βιάζεστε έχει και συνέχεια. Ο περίεργος οραματιστής δήλωσε ότι η 23η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την ημερομηνία κατά την οποία ο κόσμος θα μπορούσε να βιώσει μερικές φρικιαστικές δονήσεις ηλιακής ενέργειας.

Για τις 12 Νοεμβρίου προειδοποίησε πως «ένα εξωγήινο τεχνούργημα που βρίσκεται θαμμένο κάτω από τους πάγους στην Ανταρκτική, περιέχει μια μυστηριώδη ασθένεια. Ασθένεια που πρόκειται να εξαπλωθεί γρήγορα στον κόσμο και για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία» ενώ μόλις 5 μέρες μετά μια απρόσμενη «βροχή» μετεωριτών πρόκειται να χτυπήσει τη Γη.

Για τον τελευταίο μήνα του έτους και συγκεκριμένα για τις 17 Δεκεμβρίου ανέφερε «Δημιουργείται μια νέα καταιγίδα, είναι γνωστή ως Ηλεκτρικός Ανεμοστρόβιλος, συμβαίνει όταν αναμιγνύονται κεραυνοί και ανεμοστρόβιλοι. Είναι πολύ μεγαλύτερος από τον μέσο ανεμοστρόβιλο, μερικοί έχουν πλάτος 20 μίλια και ταξιδεύουν 600-800 μίλια/ώρα»

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω βίντεο κατακλείστηκε από σχόλια, στη συντριπτική τους πλειονότητα… σαρκαστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό