31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ταξίδεψε σε… λάθος πόλη για τον τελικό του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Speed σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μόλις μερικών μηνών έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς YouTubερ που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Ο θερμός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει αμέτρητες φορές viral με τις αντιδράσεις του, αλλά και σε φιλανθρωπικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Από το «δολοφονικό» τάκλιν που είχε κάνει στον Κακά, έως τις οδηγίες που έδινε στον… Αρσέν Βενγκέρ. Ο Speed αυτή τη φορά έκανε μία επική «γκάφα», στην προσπάθειά του να δει από κοντά τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/06, 22:00, Cosmote Sport 1HD, MEGA).

Ο YouTubερ θεώρησε για κάποιον λόγο πως ο τελικός είναι διπλές αναμετρήσεις, με την μία να διεξάγεται πρώτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στη Μαδρίτη και εν συνεχεία με επαναληπτικό στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» στη Γερμανία. Ωστόσο, ο ίδιος αφού βρέθηκε στην Ισπανία αντιλήφθηκε πως έκανε λάθος και πως ο τελικός είναι στο Λονδίνο.

Ο Speed δεν γνώριζε πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» και αμέσως άρχισε να επιχειρεί να γυρίσει πίσω στην Αγγλία. Εκείνος πρόσφατα είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο και τρελάθηκε όταν είδε την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά το FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας την με 2-1 στον τελικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό