23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι Παγιδευμένοι, ο χωρισμός και η σχέση με τον γιο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για το ρόλο της και το μέλλον της σειράς που συμμετέχει «Οι Παγιδευμένοι», αλλά και την προσωπική της ζωή. 

«Κάθε φορά που ξεκινώ καινούργιο ”ταξίδι” δεν ξέρω πού θα με βγάλει. Η επιτυχία όμως είναι πάντα θεμιτή. Ήταν έκπληξη για εμένα που πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με την Υβόννη από τους ”Παγιδευμένους”. Η σκηνή που η Υβόννη χάνει το παιδί της ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Σκεφτόμουν πως μπορεί να φερθεί μια γυναίκα σε τόσο άγρια κατάσταση. Δεν έχουμε λάβει επίσημη ανακοίνωση αλλά οι «Παγιδευμένοι» μάλλον θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν. Έχω μεγάλη περιέργεια για το τι θα γίνει με την Υβόννη παρακάτω».

Σε ερώτηση πώς ξεκίνησε η καριέρα της η ηθοποιός θυμάται: «Η αφετηρία της πορείας μου είναι η ταινία ”Βασιλική” και μετά ήρθε η πρόταση την σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Κάθε φορά έχω αγωνία για κάθε καινούργιο ρόλο, αλλά στο ”Η ζωή που δεν έζησα” είχα λίγο παραπάνω. ”Στη «ζωή που δεν έζησα” έπρεπε να αντιμετωπίσω μια ηρωίδα αρκετά μεγαλύτερη μου σε διάρκεια είκοσι επεισοδίων».

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την αναγνωρισημότητα, γιατί ίσως δεν ήμουν καθόλου έτοιμη. ”Στη ζωή που δεν έζησα” με είχε δυσκολέψει μια σκηνή που κάναμε πάρα πολλές λήψεις και υποτίθεται πως είχα ξενυχτήσει και έκλαιγα όλη μέρα», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξή της η Ταμίλα Κουλίεβα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου και συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να παντρευτώ ξανά αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μετά τα 30 άρχισα να βγαίνω πολύ έξω με φίλους και να κάνω ταξίδια».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε κάποια περιστατικά που έχει ζήσει σε ταξίδια της στο εξωτερικό : «Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα γιόγκα στις 5.30 το πρωί στον Αμαζόνιο ήταν κάτι μαγικό και ακούγαμε κάποιες φυλές να μαλώνουν. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη έχω δοκιμάσει έντομα και είναι πολύ ωραίος μεζές για την μπύρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό