27.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ταμάγιο Πέρι: Ο ηθοποιός πέθανε από επίθεση καρχαρία – Επαιζε στους Πειρατές της Καραϊβικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος σέρφερ και ηθοποιός του Χόλιγουντ Ταμάγιο Πέρι (Τamayo Perry) έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία στο νησί Οάχου της Χαβάης, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε το θύμα να επιπλέει έχοντας βαρύτατες πληγές στον κορμό αλλά όταν έφτασε βοήθεια ήταν ήδη αργά.

Surfing legend Tamayo Perry, 49, is killed in shark attack in Hawaii: Pirates of the Caribbean and Blue Crush star’s body washed up with an arm and leg missing https://t.co/FxUqgM6GhH pic.twitter.com/XI9utvjrpJ

— Daily Mail Online (@MailOnline) June 24, 2024

Οι ναυαγοσώστες ανέσυραν το σώμα του 49χρονου Πέρι και τον μετέφεραν στην ακτή με τζετ σκι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ποιος ήταν ο Τamayo Perry

Ο άτυχος άνδρας έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ το 2002 στην επιτυχία, Blue Crush.

Ο 49χρονος είχε λάβει επίσης μέρος στην τέταρτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, πλάι στον Τζόνι Ντεπ (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», στο Charlie’s Angels 2 καθώς και στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές Lost και Hawaii Five-0.

‘Pirates of the Caribbean’ Actor Tamayo Perry Dies at 49 After Shark Attack https://t.co/DOLHqkjjO4

— Variety (@Variety) June 24, 2024

«Ο Tamayo αγαπήθηκε από όλους, ήταν πολύ γνωστός στη Βόρεια Ακτή και ένας επαγγελματίας σέρφερ γνωστός παγκοσμίως», δήλωσε ο Υπεύθυνος Ασφάλειας των Ωκεανών, Kurt Lager. «Τα συλλυπητήρια μας εκφράζονται στην οικογένεια του Tamayo και σε ολόκληρη την ναυαγοσωστική ομάδα στη ohana. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας ο Πέρι είχε κάνει πριν από ένα μήνα μια ανασκόπηση της αθλητικής του καριέρας δημοσιεύοντας το εξώφυλλο περιοδικού το οποίο κοσμούσε με τα κατορθώματά του στην ιστιοσανίδα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό