22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τί δείχνει ο αστρολογικός χάρτης για την πορεία της υγείας της

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου 1982 στην Αγγλία η Κέιτ Μίντλετον ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σύμφωνα με την αστρολογική ανάλυση που παρουσιάζει το madamefigaro, αυτό σημαίνει πως είναι μια γυναίκα δομημένη, οργανωτική, πρακτική, ρεαλίστρια, σοβαρή, συντηρητική, κυρίαρχη, αυταρχική, φιλόδοξη, αυτοπεριοριστική.

Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο δηλώνει μια γυναίκα ερωτική, δημιουργική, γενναιόδωρη, με αγάπη για τα παιδιά και τη χαρά της ζωής.

Οι τρεις πλανήτες (Άρης, Κρόνος, Πλούτωνας) στον Ζυγό δίνουν διπλωματία, πολιτισμένη συμπεριφορά, αγάπη για την αισθητική, την μόδα, την τέχνη. Και όχι μόνο. Η πριγκίπισσα είναι κομψή, επικοινωνιακή, υπερκινητική, με μεγάλη ενέργεια και τάση για καυστική κριτική. Παράλληλα είναι μια γυναίκα με καλλιτεχνική φλέβα. Η σκέψη της είναι αναλυτική και η δύναμη του λόγου της μεγάλη. Έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και την ικανότητα να πετυχαίνει τους στόχους και τα σχέδιά της. Ο Κρόνος της στην 22η μοίρα δίνει manager, ανθρώπους που ξέρουν να κυβερνάνε στα εύκολα και στα δύσκολα.

Εξάλλου η Σελήνη στον Καρκίνο την κάνει έντονα συναισθηματική, αγαπά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι διαισθητική και δεμένη με το παρελθόν. Έχει καλή σχέση με το κοινό. Είναι προστατευτική και ευαίσθητη μητέρα. Η Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σημαίνει πως είναι κοινωνική, εξωστρεφής, έχει ανάγκη τις φιλίες και τη συμμετοχή σε συλλόγους, ομάδες, πολιτική.

Ο Ερμής στον Υδροχόο (σε έξαρση) την κάνει πρωτοποριακή, ευφυή. Αγαπά την πολιτική, το συνδικαλισμό, θέλει το καινούργιο. Είναι πρωτότυπη και ειλικρινής. Και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, δίνει εκκεντρικότητα. Είναι φιλική, ανεξάρτητη, ανοιχτόμυαλη, φιλελεύθερη.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον -πάντα λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η Κέιτ αυτό το διάστημα- είναι ότι ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό, κάτι που της δίνει εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία αλλά και με τους γιατρούς.

Εύνοια έχει όμως και σε περιουσιακά στοιχεία. Είναι δοτική και ευσυγκίνητη. Μάλιστα, εξερευνά το παραφυσικό, τον θάνατο αλλά και το απαγορευμένο.

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη την κάνουν επιχειρηματική, δημιουργική, με αγάπη για τα ταξίδια, τη μουσική, το χορό, τις τέχνες, τις περιπέτειες. Μπορεί να αλλάζει συχνά σπίτια ή μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά ακίνητη περιουσία.

Συνεχίζοντας το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο ζητά από την Κέιτ να βρει την αξία του συναισθήματος, να αποδεχτεί και να έχει στην ζωή της δομή, τάξη, οργάνωση καθώς οι άνθρωποι με αυτό το Βόρειο Δεσμό δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τη φιλοδοξία, τα καθώς πρέπει, την εξουσία, το χρήμα, την κοινωνική καταξίωση, τον έλεγχο. Με το Βόρειο Δεσμό στον 12ο οίκο, η πριγκίπισσα βοηθάει ανιδιοτελώς, δεν εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους, αντίθετα, είναι ρομαντική και συναισθηματική. Τέλος, ο ωροσκόπος της στο Λιοντάρι αναδεικνύει μια γυναίκα αξιοπρεπή, περήφανη, γενναιόδωρη, ιπποτική που δεν χτυπάει κάτω από τη μέση.

Η βασιλική αστρολόγος στο HELLO

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί από τη φύση της να μην είναι εκείνη «που αναζητά την προσοχή», αλλά το 2024 θα της φέρει πολλές ευκαιρίες να «λάμψει», είχε πει στις αρχές του μήνα η βασιλική αστρολόγος Debbie Frank.

Διαβάζοντας τι επιφυλάσσουν τα αστέρια για τη μελλοντική βασίλισσα, η Debbie, η οποία ήταν στενή φίλη και έμπιστος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είπε στο HELLO!: «Η Κέιτ θα έχει πολλές πιθανότητες να λάμψει το 2024. Αυτή η χρονιά την ωθεί σε νέα ύψη προβολής και επιτευγμάτων .

«Το να πάρει τον Άρη στο ζώδιο της γέννησής του, τον Αιγόκερω, διασφαλίζει ότι θα φτάσει στο έδαφος τρέχοντας τον Ιανουάριο και ο Δίας μεγαβάτ στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω στη δουλειά και το στυλ της προς δημόσια αναγνώριση».

«Οι αστρολογικές τοποθετήσεις που μοιράζεται με τον Γουίλιαμ συνδέονται επίσης με την Πανσέληνο της 25ης Απριλίου, την άνοιξη που τους ωθεί και τους δύο στο προσκήνιο».

Η Debbie κατέληξε: «Το καλοκαίρι είναι πιο ήρεμο πριν από τη φθινοπωρινή ουράνια άνοδο που ξεκινά με την έκλειψη Νέα Σελήνη στις 2 Οκτωβρίου και συνεχίζει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό