15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τίμησε τη μνήμη του Βιάλι με ένα συγκινητικό πριν το ματς με την Αγγλία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.03.2023 | 22:23

Ο Τζανλούκα Βιάλι έφυγε από τη ζωή όμως θα είναι για πάντα στις καρδιές των Ιταλών φιλάθλων και η εθνική Ιταλίας θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με ένα συγκινητικό , που έπαιξε στα μάτριξ του “Μαραντόνα” πριν την έναρξη του αγώνα με την Αγγλία.

Ο Τζανλούκα Βιάλι ήταν μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπητές ποδοσφαιρικές φιγούρες την τελευταία 30ετία στην Ιταλία και η απουσία εδώ και μερικούς μήνες (νικήθηκε από τον καρκίνο που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια) εξακολουθεί να αποτελεί αγκάθι στις καρδιές όλης της γειτονικής χώρας..

“Λούκα, γαλάζιος για πάντα”, ανέφερε το γραπτό μήνυμα στις φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες της σκουάντρα ατζούρα για τον αδικοχαμένο Βιάλι, στο πλαίσιο του αγώνα τους με την Αγγλία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, ενώ αυτός δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο τίμησαν οι ατζούρι τη μνήμη του.

Ο έτερος τρόπος με τον οποίο τίμησαν οι Ιταλοί τον άλλοτε σπουδαίο επιθετικό και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2020 (βοηθός του Ρόμπερτο Μαντσίνι) ήταν ένα που έπαιξε στα μάτριξ του “Ντιέγκο Μαραντόνα” πριν από τη σέντρα, με τη συγκίνηση να ξεχειλίζει στις εξέδρες λόγω του πρόσφατου χαμού του Βιάλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό