21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τέταρτος σε έσοδα το 2021, ξεπέρασε συνολικά τα 14 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τένις αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα αθλήματα, ειδικά όταν μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο, στο οποίο πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, για τον οποίο το SkyITalia ανέφερε πως θα κάνει επέμβαση στον αγκώνα χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η σχετική είδηση, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2021 στο ATP Finals.

Ο Τσιτσιπάς για το 2021 βρίσκεται στην τέταρτη θέση των εσόδων από prize money, δηλαδή από τα χρήματα που μάζεψε από νίκες και επιτυχίες. Στα ταμεία του μπήκαν 3.1 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 8 εκατομμύρια,  καθώς κέρδισε τα 3 από τα 4 Grand Slams, ακολουθεί ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6.6 και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 5.6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τσιτσιπάς χάρη στις επιτυχίες του 2021 ξεπέρασε τα 14 εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα καριέρας, φιγουράρει στην 36η θέση όλων των εποχών στην ιστορία της ATP ενώ η καλύτερη του σεζόν παραμένει το 2019 όπου συγκέντρωσε 5.9 εκατομμύρια ευρώ. 

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό