18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέταρτος ο ΟΦΗ με «διπλό» στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο γκολ του Γιον Τοράλ, από ένα στις αρχές εκάστου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έφυγε με τη νίκη (2-0) από το Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Βόλο, στην εναρκτήρια συνάντηση της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που πραγματοποιεί ξεκίνημα (και πορεία) εκ διαμέτρου αντίθεση με την περυσινή, έφτασε στους 15 βαθμούς, ξεπέρασε του Θεσσαλούς κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που παίζει αργότερα απόψε στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη. 

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πόσο επικίνδυνοι θα ήταν από τα πρώτα λεπτά. Στο 8΄ ο ΟΦΗ είχε διπλό δοκάρι, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τοράλ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στον δεξί στύλο του Μπόρις Κλέιμαν, για να πάρει το «ριμπάουντ» ο Μιγκέλ Μεγιάδο και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι Ηρακλειώτες ήταν πιο εύστοχοι, καθώς ο Τοράλ μπήκε στην περιοχή και με τεχνικό σουτ άνοιξε το σκορ στο Πανθεσσαλικό.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του ΟΦΗ είχε συνέχεια, καθώς στο 17ο λεπτό ένα διαγώνιο σουτ του Λάζαρου Λάμπρου βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπρους Καμάου, αν και ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ απέναντι σε μια άμυνα που βρισκόταν εν τρικυμία ο Τοράλ είχε το τέταρτο δοκάρι (!) των Κρητών και δεύτερο δικό του, στο 38΄.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όμως, ο εξαιρετικός Ισπανός μέσος του ΟΦΗ διπλασίασε με ένα εξαιρετικό σουτ και δρομολόγησε τη μοίρα της αναμέτρησης.

Ο Βόλος άρχισε να φαίνεται μετά το 0-2, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό. Στο 57΄ μια κεφαλιά του Ζουλιάν Μπαρτόλο έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπόι Βάτερμαν, ενώ στο 76΄ η κεφαλιά του Τομ Φαν Βέερτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό