15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τένις: Βραδιά εκπλήξεων στο Μαϊάμι, αποκλείστηκαν Τιάφο, Αλιασίμ και Χουρκάτζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις seeded παίκτες αποχαιρέτησαν το Μαϊάμι με λίγες ώρες διαφορά και «άδειασαν» το ταμπλό.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις εκπλήξεις είχε το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο ταμπλό του Μαϊάμι στους άνδρες.

Ο Φρανσίσκο Σερουντόλο άφησε εκτός τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, στην μεγαλύτερη ίσως, από τις τρεις, εκπλήξεις. Ο Αργεντινός επικράτησε με 6-2, 7-5 και στην φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τον Λορένζο Σονέγκο που με την σειρά του επικράτησε του Φράνσις Τιάφο με 6-3, 6-4!

Fuoriclasse

Lorenzo Sonego knocks out No.12 seed Tiafoe 6-3 6-4 to round out the last 16 line-up in Miami!#MiamiOpen pic.twitter.com/qXx9uYnqW2

— Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2023

Σονέγκο και Σερουντόλο θα αναμετρηθούν με τον Τσιτσιπά να τους περιμένει στα προημιτελικά, σε περίπτωση δικής του πρόκρισης.

Η τρίτη έκπληξη αφορά τον αποκλεισμό του Χουρκάτζ απο τον Μαναρινό. Ο Πολωνός για άλλο ένα ματς έπαιξε δύο tie break στην σειρά στο Μαϊάμι!, αλλά αυτή τη φορά αποκλείστηκε.

Down goes the 2021 champ

High-flying @AdrianMannarino completes the always arduous task of defeating Hurkacz in Miami, 7-6(5) 7-6(0)!#MiamiOpen pic.twitter.com/llVeWTPeyu

— Tennis TV (@TennisTV) March 27, 2023

Στην πρεμιέρα του με τον Κοκκινάκη είχε κερδίσει με 6-7, 7-6, 7-6 και τώρα με τον Μαναρινό ηττήθηκε με 7-6, 7-6.Ο Μαναρινό θα αντιμετωπίσει τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς που κάνει το τουρνουά της καριέρας του στο Μαϊάμι, με τον νικητή να διασταυρώνει πιθανότατα με τον Μεντβέντεφ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό