27.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Τέμπη – ΣΥΡΙΖΑ: Την ερχόμενη Τετάρτη καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα αποδώσει ευθύνες για τα Τέμπη και το «μπάζωμα» στον χώρο του τραγικού δυστυχήματος, ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο περιθώριο της σημερινής (11/10) συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, ανακοίνωσε πως η πρόταση θα κατατεθεί την ερχόμενη Τετάρτη (16/10).

Μάλιστα, κάλεσε τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης να συνυπογράψουν την πρόταση, υποστηρίζοντας πως υπάρχει πεδίο συνεννόησης για αυτό το ζήτημα.

«Με απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, σας ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα καταθέσουμε πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχηματος στα Τεμπη.

Μπορεί να έχει περάσει κάποιος καιρός αλλά η “μάχη” που δίνουμε, είναι για να αποκαταστήσουμε την σχέση του κράτους με την Πολιτεία. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εννοούν όσα λένε, δεν έχουν πάρα να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση.

Καλούμε καταρχήν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν. Πιστεύουμε ότι εδώ βρίσκεται ένα πεδίο συνεννόησης, προσδοκούμε», τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό