28.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τέλος το Megxit για τον Χάρι- Η αγορά σπιτιού στο Λονδίνο και η μεγάλη επιστροφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλαγή πλεύσης για Χάρι και Μέγκαν καθώς το σχέδιο του Megxit φαίνεται πως ναυαγεί με τον Άγγλο γαλαζοαίματο να σκέπτεται το ενδεχόμενο της οριστικής επιστροφής στην πατρίδα του δεδομένη.

Έχουν περάσει μόλις τέσσερα χρόνια από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα γεγονός που προκάλεσε την οργή αλλά και την αποξένωση της βρετανικής μοναρχίας στο πρόσωπό τους. 

Όμως, μετά την ανακοίνωση της διπλής ασθένειας που χτύπησε την αγγλική βασιλική οικογένεια, ο Χάρι έχει αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει μόνιμα στην Αγγλία προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του. Έτσι, το ζευγάρι φέρεται να κάνει σχέδια να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Χάρι, κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού του στο Λονδίνο τον Μάϊο, έψαχνε να αγοράσει ένα σπίτι προκειμένου να μπορέσει να μένει όσες φορές θα επισκέπτεται την πατρίδα του. Αυτό έρχεται και ως αποτέλεσμα της έξωσης που του έκανε ο πατέρας του από το Frogmore Cottage.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ είπε ότι το να μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ θα συμβαδίσει με την «αρχική τους ιδέα».

«Εάν ο Χάρι αγοράσει πράγματι ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορέσει, μαζί με τη Μέγκαν, να μοιράσει τη ζωή του μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου. Άλλωστε αυτή ήταν η αρχική ιδέα του Megxit».

Μιλώντας στη New York Post , ο κ. Χάρολντ πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά και η Μέγκαν θα έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα μένει για τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο».

Ο ειδικός ξεκαθάρισε, μιλώντας για τη Μέγκαν, η οποία δεν έχει επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2022, ότι αδυνατεί να πιστέψει ότι θα δεχτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Δεν νομίζω ότι η Μέγκαν θέλει να συζητάει καν το ενδεχόμενο να μετακομίσει πάλι μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άλλωστε έφυγαν γιατί εκείνη δεν άντεχε καθόλου. Ο Χάρι από την άλλη θέλει να επιστρέψει γιατί λατρεύει την πατρίδα του. Είχε μια καταπληκτική ανατροφή εδώ, του άρεσε να ζει εδώ και το θυμάμαι αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό