32.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος τα πλαστικά στο ταμπλό, έρχονται τα υφάσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen ξεκινά μια νέα σχεδιαστική κατεύθυνση, δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την ποιότητα, αντικαθιστώντας τα φτηνά πλαστικά στο εσωτερικό της με υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Αυτή η αλλαγή στοχεύει να βελτιώσει τόσο την αισθητική όσο και την ανθεκτικότητα των σαλονιών της VW, ενώ παράλληλα απλοποιεί τις διαδικασίες παραγωγής.

Τα μελλοντικά μοντέλα θα διαθέτουν πάνελ πόρτας κατασκευασμένα από ένα μόνο κομμάτι υλικού, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα και μειώνοντας το κόστος.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της VW, Andy Mindt, και ο επικεφαλής σχεδιαστικής στρατηγικής, Christian Schreiber, τονίζουν ότι η μάρκα εστιάζει στη δημιουργία απλών, φιλικών προς το χρήστη εσωτερικών χώρων που είναι διακριτικοί και όχι φανταχτεροί.

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα, διασφαλίζοντας ότι το όχημα λειτουργεί άψογα με τον χρήστη.

Τα εμβληματικά στοιχεία, όπως τα ειδικά μοτίβα για τα μοντέλα GTI, θα παραμείνουν αποκλειστικά για αυτά τα μοντέλα.

Η απλοποίηση των εξαρτημάτων, όπως τα μονοκόμματα πάνελ των θυρών, θα μειώσει τη χρήση πλαστικού και θα βελτιώσει τη συνολική ποιότητα των εσωτερικών χώρων.

Η Volkswagen στοχεύει επίσης σε μια πιο ήπια, πιο προσιτή αισθητική σχεδίασης, απομακρυνόμενη από τις επιθετικές τάσεις του στυλ που παρατηρούνται σε άλλες μάρκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό