22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών με τον άνδρα που απειλούσε να ανατινάξει φιάλη υγραερίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι πλέον ο 28χρονος από την Παλαιστίνη που απειλούσε από τον 6ο όροφο της Αχαρνών, να ανατινάξει φιάλη υγραερίου και να δώσει έτσι τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ και μεταφραστές, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο -με καταγωγή από την Παλαιστίνη- ήταν δύσκολη καθώς φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Μάλιστα, λίγο πριν τις 14:00 μπήκαν στο κτίριο άνδρες της ΕΚΑΜ και πραγματοποίησαν επιχείρηση, που οδήγησε στη σύλληψή του.

Γιάννης Κέμμος/flash.gr

Γιάννης Κέμμος/flash.gr

Σημειώνεται ότι στην πολυσύχναστη περιοχή οι Αρχές εκκένωσαν προληπτικά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και τα παρακείμενα διαμερίσματα.

Λόγω της επιχείρησης των Αρχών είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αχαρνών, από την οδό Μάρνης έως τη Στουρνάρη.

Flash,gr /Γιάννης Κέμμος

Flash,gr /Γιάννης Κέμμος

Flash,gr /Γιάννης Κέμμος

«Απειλεί να πέσει γιατί δεν του δίνουν άσυλο»

Μιλώντας νωρίτερα στο Action24 ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο στο διαμέρισμα με τις Αρχές να φοβούνται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

Στο ίδιο κανάλι μίλησε ένας Σύριος αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μεταφράζοντας όσα φώναζε ο άνδρας στο μπαλκόνι, είπε ότι ο έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του καθώς δεν του δίνουν άσυλο για να φύγει στην Ευρώπη και απειλείται με απέλαση κι έτσι εκείνος διεμήνυε ότι προτίθεται να πέσει λέγοντας ότι η ζωή του δεν έχει πλέον νόημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό