14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέλος στη δωρεάν χρήση της G Suite για τις custom διευθύνσεις email

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι πρότινος, η Google επέτρεπε τη δημιουργία δωρεάν λογαριασμών email με custom domain με αποτέλεσμα να καθίσταται εφικτή η χρήση όλων των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε τώρα ότι διακόπτει τη δωρεάν έκδοση του G Suite από την 1η Ιουλίου, αναφέροντας πως όλοι οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν συνδρομή στο Google Workspace, εάν επιθυμούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τους λογαριασμούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι όλοι οι υπάρχοντες χρήστες του G Suite έχουν προθεσμία έως την 1η Μαΐου για να επιλέξουν ένα νέο πρόγραμμα Google Workspace. Σε περίπτωση που οι χρήστες δεν πληρώσουν κάποιο από τα διαθέσιμα προγράμματα του Google Workspace, τότε θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία δωρεάν για τις επόμενες 60 ημέρες, αλλά οι λογαριασμοί τους θα βρίσκονται σε καθεστώς «αναστολής». Δεν θα μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιούν όλες τις υπηρεσίες.

Με το πέρας των 60 ημερών, η Google τονίζει ότι οι χρήστες δεν θα έχουν καθόλου πρόσβαση στις υπηρεσίες του Workspace της Google, όπως Gmail, Meet, Calendar και ούτω καθεξής.

Τα πακέτα συνδρομών περιλαμβάνουν μια συνδρομή των $6 ανά μήνα για το πρόγραμμα Business Starter με αποθηκευτικό χώρο 30GB και τη συνδρομή των $8 ανά μήνα για ένα προσωπικό πρόγραμμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό