19.8 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος ο Μαντζούκας από τον Άρη – Διακόπτεται ο δανεισμός του και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα αποχωρήσει από τον Άρη και ο δανεισμός του Έλληνα φόργουορντ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διακοπεί, σύμφωνα με ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ. Ο 21χρονος είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Από τι φαίνεται η αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια του ΣΕΦ ήταν και η τελευταία του ενέργεια με την φανέλα του Άρη.  Με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πλέον να συνεχίζει με τους Τολιόπουλο, Μποχωρίδη, Χατζηδάκη και Γκιουζέλη ως τον ελληνικό της κορμό.

Υπενθυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, είχε αναφερθεί στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τι είχε δηλώσει ο Καστρίτης για Μαντζούκα και προσθαφαιρέσεις:

Για το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Καταλαβαίνετε ότι αυτό αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για προσθαφαιρέσεις μέσα στη σεζόν: «Σε συνεργασία και με τη διοίκηση, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να τσεκάρουμε την αγορά και να κοιτάμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενισχύσει την ομαδική προσπάθεια, που ήδη κάνουν τα παιδιά. Δεν θέλω να ακουστεί αυτό μειωτικό για τα παιδιά που ήδη έχουμε και την προσπάθεια που ήδη κάνουν . Είμαστε στην αγορά. Αν δούμε ότι θα βρεθεί κάτι που θα μας βοηθήσει και θα μας ενισχύσει, τότε θα το κάνουμε. Αλλά πρέπει να είναι μέσα στα δεδομένα που έχει η ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό πλαίσιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό