29.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Τέλος ο Κόντης από τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Χρήστος Κόντης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο επί του Άρη.

Ο 49χρονος τεχνικός αποτέλεσε το διάδοχος του Φατίχ Τερίμ με σκοπό να οδηγήσει τους «πράσινους» στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα στα εναπομείναντα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στον κρίσιμο και εκ τέλει νικηφόρο τελικό Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν ήδη γνωστό και συμφωνημένο οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους με το πέρας της φετινής σεζόν, αφού ο Κόντης αποτέλεσε ουσιαστικά υπηρεσιακό προπονητή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε ανακοίνωση, επισημοποιώντας τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, την ώρα φυσικά που οι φήμες δίνουν και παίρνουν όσον αφορά το νέο πρόσωπο στο τιμόνι της ομάδας, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να αποτελεί βασικό υποψήφιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό