27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος ο Κέβιν Ντε Μπρόινε από την Μάντσεστερ Σίτι: Ο Βέλγος ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ήταν ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για την Μάντσεστερ Σίτι για την εξαιρετική πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο Βέλγος σταρ σύμφωνα με την Daily Mail, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ για να μετακομίσει στην χώρα του «πετρελαίου». 

Μετά από ένα αποτυχημένο Euro με το Βέλγιο, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι επί τρία έτη, αποφάσισε να αποχωρήσει από τα κλαμπ που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Ντε Μπρόινε, μέσα σε εννιά χρόνια που βρέθηκε στο Νησί, κατάφερε να κατακτήσει έξι Premier League, ένα Champions League, Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και Super Cup Ευρώπης, δύο FA Cup και πέντε Carabao Cup. 

Ταυτόχρονα, με την φανέλα των «πολιτών» έκανε 382 εμφανίσεις, σκοράροντας 102 γκολ και δημιουργώντας άλλα 170 στην πλούσια αυτή θητεία του στην Αγγλία. 

Ο Ντε Μπρόινε, λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχε, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα από τον Μάρτιο και γρήγορα έδειξε την κλάση του, η οποία θα λείψει αρκετά από την Μάντσεστερ Σίτι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό