31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τέλος ο Κάναν από τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας Ολυμπιακός και Αϊζάια Κάναν επέλεξαν χωριστούς δρόμους, με τον Αμερικανό να αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και γύρισε την κατάσταση, και έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, να τελειώσουν το πρωτάθλημα τελικώς δεν το έκαναν, αφήνοντας ανεκμετάλλευτο το υπέρ τους προβάδισμα με 2-0. Ο Αζάϊα Κάναν, που ήταν και εκ των πρωταγωνιστών στα δύο πρώτα Game που κέρδισαν οι «κόκκινοι», αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ ολοκληρώθηκε και οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν να μην του προσφέρουν ανανέωση, αλλά να εξερευνήσουν άλλες επιλογές για την περιφερειακή τους γραμμή. Όπως όλα δείχνουν το μέλλον του προμηνύεται, στον Ερυθρό Αστέρα με την συμφωνία μάλιστα ανάμεσα στις δύο πλευρές να φαίνεται ότι έχει κλείσει ήδη.

Στις δύο του σεζόν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο Κάναν κατάφερε να πανηγυρίσει με τον σύλλογο ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο 33χρονος γκαρντ μέτρησε 11.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 23’03” συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό