21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Γιούριτσα Γκόλεματς από την Ολίμπια Τσεντεβίτα, περνά την πόρτα που άνοιξε ο Μπετσίροβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ
14.03.2023 | 13:09

ABA LIGA

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Τσεντεβίτα Ολίμπια. Την Τρίτη ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον 45χρονο προπονητή που αποχωρεί λίγους μήνες πριν αποχωρήσει και ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Σε αναδιοργάνωση της δομής της μπαίνει, απ’ όσο δείχνουν τα πράγματα, η Τσεντεβίτα Ολίμπια. Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο Σάνι Μπετσίροβιτς θα ολοκληρώσει τη θητεία του ως αθλητικός διευθυντής για ν’ αναλάβει πόστο επικεφαλής στον Παναθηναϊκό, η απόλυση του Γιούριτσα Γκόλεματς από την τεχνική ηγεσία υποδηλώνει την πλήρη αλλαγή αγωνιστικού προσανατολισμού.

Ο 45χρονος κόουτς, και άλλοτε φόργουορντ των Πανελλήνιου και Παναθηναϊκού, είχε αναλάβει τα ηνία τον Ιανουάριο του 2020 και στη διάρκεια της θητείας του κατακτήθηκαν τέσσερις τίτλοι (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα). Παράλληλα πέρυσι το κλαμπ έφτασε ως τα προημιτελικά του EuroCup, όπου εφέτος ωστόσο είναι ουραγός στον 1ο όμιλο με ρεκόρ 3-12.

“Άσχημα παιχνίδια και αποτελέσματα φανέρωσαν ότι τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας δεν λειτουργούν δυστυχώς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιούριτσα για την προσπάθεια, τη δουλειά και την ενέργεια που επένδυσε στο έργο του. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχει μια όμορφη και επιτυχημένη πορεία στην προπονητή και του ευχόμαστε καλή τύχη”, ανέφερε ο Ντάβορ Ούζμπινετς, διευθυντής της Τσεντεβίτα Ολίμπια, για την απόλυση του Γκόλεματς για την οποία αφορμή αποτέλεσε το πρόσφατο 81-59 από τη Ζαντάρ στην Αδριατική Λίγκα, παρά το γεγονός πως εξασφαλίστηκε η θέση στα playoffs.

Σε πρώτη φάση τα ηνία αναλαμβάνει ο Μίρο Αλίλοβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό