29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Τέλος ο Αλέγκρι στο φινάλε της σεζόν, ο Τιάγκο Μότα επικρατέστερος αντικαταστάτης

Ειδήσεις Ελλάδα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
16.05.2024 | 16:36

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη
2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Μασιλιάνο Αλέγκρι και Γιουβέντους θα βαδίσουν σε ξεχωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια, όπως έχει αποφασιστεί από τον Φεβρουάριο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τη διοίκηση της Βέκια Σινιόρα να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για συμβόλαιο τριετής διάρκειας στον Τιάγκο Μότα.

Τίτλοι τέλους για δεύτερη φορά μπαίνουν στη συνεργασία της Γιουβέντους με τον Μασιλιάνο Αλέγκρι, καθώς αμφότερες οι πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε “βελούδινο” διαζύγιο στο φινάλε της σεζόν, χωρίς δηλαδή να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού το οποίο είχε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Όπως αναφέρει ο ειδικός στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η απόφαση είχε ληφθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Ιταλό να αποχωρεί από τον πάγκο της Βέκια Σινιόρα έχοντας κατακτήσει στη δεύτερη θητεία του ένα Coppa Italia στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα με 1-0.

Η επόμενη μέρα της Γιουβέντους περιλαμβάνει έναν επίσης Ιταλό, αφού η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Τιάγκο Μότα με ορίζοντα τριετίας.

Ο 41χρονος τεχνικός είναι ένα από τα next big things των διεθνών πάγκων, καθώς οδήγησε την Μπολόνια στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από τη σεζόν 1964/65, ενώ δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση της Serie A η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 67 πόντους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό