24.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τέλος η περίπτωση Γιαννούλη για τον Παναθηναϊκό – Πάει σε άλλη επιλογή

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του την περασμένη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, επέστρεψε στους τίτλους και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Στο πρώτο του φιλικό κατάφερε να… ξεμουδιάσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς επικράτησε της Ουνιόν Χάουζ με 14-0. Αυτό ήταν και το πρώτο ματς του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος με τον επαγγελματισμό που έδειξαν οι παίκτες του.

«Άκυρο» του Γιαννούλη – Πάει για άλλη λύση ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ήδη έχουν προχωρήσει σε ορισμένες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ απέκτησαν και τον Ντραγκόφσκι από τη Σπέτσια, καθώς είχαν μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοση του Πολωνού τερματοφύλακα. Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει αποχαιρετήσει εδώ και αρκετό καιρό τη Νόριτς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιαννούλης αποφάσισε να «ρίξει άκυρο» στον Παναθηναϊκό, μιας και δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και προτιμάει να βρει μία ομάδα στο εξωτερικό.

Το «τριφύλλι» πάει σε ένα plan b, του οποίου ποδοσφαιριστή το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό