27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος εποχής – Ο Κώστας Φορτούνης δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό, πάει προς Αραβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τέλος μίας τεράστιας εποχής έφτασε για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα συνεχίσουν με τον Έλληνα επιθετικό, παρά την πολυετή συνεργασία τους. Ο 31χρονος κοιτάζει τις επιλογές που έχει από την μεριά της Αραβίας.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μέλος των Πειραιωτών για πάνω από μία δεκαετία. Εντάχθηκε στις ακαδημίες στου Ρέντη, έμαθε τα μυστικά της μπάλας και ανδρώθηκε στο λιμάνι. Ανέλαβε χρέη αρχηγού, αλλά και ηγέτη, με το πέρασμα των χρόνων, γράφοντας ιστορία στα ευρωπαϊκά και ελληνικά βιβλία του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, αποτέλεσε ένας εκ των μπροστάριδων στην κατάκτηση του Conference League την περασμένη σεζόν, στην «OPAP Arena». Συνολικά μετράει 343 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει 94 τέρματα και μοιράσει 106 ασίστ. Την περσινή αγωνιστική χρονιά βρέθηκε 49 φορές στον αγωνιστικό χώρο με τα ερυθρόλευκα, πέτυχε 11 γκολ και «έβγαλε» 19 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα σε 10 χρόνια δεν μετράει μόνο το Κύπελλο Ευρώπης. Το προσωπικό του παλμαρέ «στολίζεται» από έξι πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο εγχώρια Κύπελλα.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κώστα Φορτούνη λέγεται πως θα είναι επί αραβικού εδάφους. Για την ακρίβεια, το φαβορί είναι η Ελ Καλίτζ, της οποίας προπονητής είναι ο Έλληνας, Γιώργος Δώνης. Ο σύλλογος από την Ανατολή του προσφέρει – μαζί με μπόνους – 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό