27.6 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τέλος από το Euro η Ουκρανία – Tα… ρέστα τoυ το Βέλγιο κόντρα στους Γάλλους για τους «16»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ουκρανία και Βέλγιο, δεν βρήκαν το γκολ ποτέ, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, με αποτέλεσμα οι Ουκρανοί με την παράλληλη ισοβαθμία στο παιχνίδι της Σλοβακίας με την Ρουμανία, να έρχονται τελευταίοι στην τετραπλή ισοβαθμία και να αποχαιρετούν την διοργάνωση. Το Βέλγιο από την άλλη θα παίξει το τελευταίο του «χαρτί» για την πρόκριση στους «16» του Euro κόντρα στους Γάλλους.

Με Ντε Μπρόινε οι Βέλγοι

Ένα πρώτο ημίχρονο, με πολύ λίγες φάσεις, και περισσότερο δραστήριους τους Βέλγους, που ωστόσο δεν απείλησαν τόσο ώστε να σκοράρουν.

Στο 7′ ο Ντε Μπρόινε έθεσε πολύ καλές προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ το Βέλγιο. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, έκανε μια πολύ έξυπνη κάθετη που βρήκε τον Λουκάκου, αλλά εκείνος μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Τρουμπίν. 

Οι Βέλγοι πίεζαν αισθητά τους Ουκρανούς και «έκοβαν» απευθείας όποιες προσπάθειες για ανάπτυξή τους. Στο 33ο λεπτό, ο… ευδιάθετος, Ντε Μπρόινε που ήταν μια μόνιμη απειλή για την εστία των Ουκρανών, προσπάθησε να κάνει την… ζημιά από στημένη φάση με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και κατέληξε άουτ.

Ημίχρονο χωρισμένο στα 2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί είχαν πέσει αισθητά. Οι Βέλγοι ναι μεν είχαν και πάλι τον πρώτο λόγω στο παιχνίδι, αλλά οι ευκαιρίες τους δεν «φόβιζαν» τους Ουκρανούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να βγουν από την άμυνα μέσω μιας αντεπίθεσης και να κάνουν την ευκαιρία γκολ. Μια τέτοια στιγμή ήρθε στο 73ο λεπτό, όταν ο Καράσκο έκανε το σουτ αλλά ο Τρουμπίν απέκρουσε, ενώ μετά οι Ουκρανοί προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση με τον Ντόβμπικ να σουτάρει αλλά τον Καστέλς να έχει «απάντηση» και να αποκρούει.

Στο  83′ οι Ουκρανοί, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν και πιο πολλά μέτρα στο γήπεδο, πήγαν να βάλουν ένα απίστευτο γκολ, με τον Μαλινόφσκι να εκτελεί ο κόρνερ και να το πηγαίνει για… απευθείας, αλλά ο Καστέλς κατάφερε για ακόμη μια φορά να αποκρούσει και να κρατήσει το 0-0.

Οι ενδεκάδες:

Ουκρανία (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Τρούμπιν – Τίμτσικ, Ζαμπάρνι, Σβάτοκ (81’ Γιαρμολένκο), Ματβιένκο, Μικολένκο (58’λ. τρ. Ζιντσένκο) – Σαπαρένκο (71’ Βάνατ), Μπράζκο (70’ Στεπανένκο), Σουντάκοφ – Γιάρεμτσουκ (71’ Μαλινόφσκι), Ντόβμπικ.

Βέλγιο (Ντομένικο Τεντέσκο): Καστέελς – Καστάιν, Φαές, Βερτόνγκεν, Τεάτ – Τίλεμανς (62’ Μανγκαλά), Ονάνα, Ντε Μπρόινε – Τροσάρ (62’ Καρασκό), Λουκάκου (90’ Οπέντα), Ντοκού (77’ Μπακαγιόκο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό