35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και πολλές ημέρες ο Παναθηναϊκός ήταν σε αναζήτηση προπονητή, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να ήταν στην κορυφή της λίστας. Οι άνθρωποι της ομάδας, περιμέναν μέρες τη θετική απάντηση του Ιταλού, όμως το deal δεν ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε έτοιμο το plan b και μέσα σε λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο, είναι ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο Ουρουγουανός φάνηκε ενθουσιασμένος κατά την παρουσία του στην ελληνική ομάδα και τόνισε ότι θέλει να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών. Λίγα 24ωρα μετά τον ερχομό του στην Αθήνα, ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποτέλεσε παρελθόν.

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή στην Πατσούκα, όμως οι δυο τους δεν θα συνεργαστούν στη χώρα μας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω ανάρτησης στα social media, αποχαιρέτησε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του Τριφυλλιού τον Αύγουστο του 2021 και σε αυτά τα τρία χρόνια βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας. Πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ελλάδας και κατέγραψε 120 συμμετοχές, 26 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. “Τούκου”, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό