31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Τέλεια στιγμή για την ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μυαλό όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και των φίλων της ομάδας, είναι σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Φιορεντίνα διεκδικούν το Conference League και θέλουν να γράψουν ιστορία στην OPAP Arena, με ένα σπουδαίο τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή τους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπορεί να αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, αλλά και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, μίλησε σε ξένο ΜΜΕ για τον τελικό με τη Φιορεντίνα, ενώ με ποστάρισμα στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα για τους «ερυθρόλευκους».

Instagram
Διαβάστε όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

«Ένα ματς που όλοι περιμένουμε, ειδικά εγώ ως φίλαθλος του Ολυμπιακού. Θα είναι περίεργο να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει στο γήπεδο της ΑΕΚ δεδομένης της αντιπαλότητας, αλλά θα είναι ένα πραγματικό ματς. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα επηρεαστεί από το πλαίσιο, η εστίαση θα είναι μόνο να είσαι στο γήπεδο, θα είναι πάρτι.

Ο Ολυμπιακός είναι καλά τώρα, είναι μια στιγμή που παίζει καλά με τεχνικά δυνατούς παίκτες. Στην επίθεση με τον Ποντένσε και τον Ελ Κααμπί τα πάει καλά, είναι σημαντικοί παίκτες. Με αυτόν τον προπονητή έχει βρει σταθερότητα. Ξέρουμε ότι η Φιορεντίνα είναι μεγάλη ομάδα, για μένα θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε μια τέλεια στιγμή για να παίξει αυτόν τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αδύναμος στην άμυνα. Έχει πολύ ταλέντο μπροστά, όταν έχεις παίκτες που σκέφτονται πολύ την επιθετική φάση ίσως να κρύβονται περισσότερα προβλήματα πίσω τους, αλλά από την αλλαγή προπονητή εκεί ήταν επίσης περισσότερη σταθερότητα, όλοι τρέχουν πολύ στο γήπεδο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό