25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Δείτε τη μυστηριώδη φιγούρα που εμφανίστηκε στη συναυλία της στη Μαδρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παροξυσμός και φρενίτιδα στις τάξεις των ορκισμένων οπαδών της Τέιλορ Σουίφτ σε όλο τον πλανήτη: Αφορμή η συναυλία της στο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη όπου όταν η 34χρονη σούπερ σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή, οι κάμερες των κινητών «έπιασαν» ένα εξαιρετικά περίεργο καρέ. 

Μια σκοτεινή σιλουέτα εντοπίζεται να παρακολουθεί τη συναυλία από ένα απόμερο σημείο πάνω από τις κερκίδες του τεράστιου σταδίου της Ρεάλ Μαδρίτης που ήταν ασφυκτικά γεμάτο. 

Ο άγνωστος θεατής είναι μόνος του, φαίνεται σαν να κρατά κάτι που είναι αδύνατον να διευκρινιστεί – προς το παρόν  -και παρακολουθεί το σόου από ένα σημείο εμφανώς αποκλεισμένο και απαγορευμένο για τους θεατές.  

Πολλοί από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ άρχισαν να γράφουν χιουμοριστικές απαντήσεις για το ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης άνδρες με κάποιους από αυτούς να συμφωνούν: Είναι ο Κάνιε Γουέστ!!!! 

Άλλοι έγραψαν πικρόχολα πως πρόκειται για την Μπίλι Άιλις που… απλά δεν μπορούσε να πληρώσει ένα από τα πανάκριβα εισιτήρια της συναυλίας. Ορισμένοι βέβαια δεν κρατήθηκαν και άρχισαν τις θεωρίες για… εξωγήινες παρουσίες ή ακόμη και για κόλπα μάρκετινγκ από την ίδια την Τέιλορ Σουίφτ. 

To «φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ» βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία με όλες τις συναυλίες να είναι εδώ και μήνες sold out.

Δείτε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τη μυστηριώδη φιγούρα 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό