31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Τάισον: «Έχασα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, χαμογέλασα στον ΠΑΟΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» παραχώρησε δηλώσεις και έκανε λόγο τόσο για τις κακές στιγμές που βίωσε με τον χαμό του πατέρα του και του αδερφού του, όσο και για την περιπέτεια του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας 2023/24, πράγμα που έκανε τον Τάισον τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο επί γης. Ωστόσο, η ψυχολογική του πορεία όσο ήταν στην Ιντερνασιονάλ ήταν πολύ κακή, σε συνδυασμό με τον θάνατο των δύο πολύ αγαπημένων του προσώπων.

Taison ex Internacional foi quem marcou o gol do título do PAOK pela Super Liga Grega.

PAOK que tinha ganho pela Última vez na temporada 18/19pic.twitter.com/jUsJKa1KTn

— King Odds Altas 🦍👑 (@AltasKing) May 19, 2024 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάισον Φρέντα:

«Έχασα πρώτα τον πατέρα μου, ο οποίος είχε καρκίνο και ήταν στη ΜΕΘ. Ήμουν στην Ιντερνασιονάλ και το έκρυψα από όλους. Οι οπαδοί δεν το ήξεραν, μόνο οι φίλοι και η οικογένειά μου. Όταν έφτασα στη ΜΕΘ, είδα τον πατέρα μου σε φορείο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στη ζωή μου, αφού είδα αυτή τη σκηνή. Έλεγα κάθε μέρα ότι δεν θέλω να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Μετά έχασα τον αδερφό μου και σκέφτηκα “φτάνει, δεν θέλω να παίξω πια”.

Γύριζα σπίτι κάθε μέρα μετά την προπόνηση και κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου. Όταν ήρθα να παίξω με γιούχαραν. Δεν μπορούσα να βγω στο δρόμο γιατί ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν κακός. Και κατάλαβα ότι ήμουν ακριβώς αυτό. Έφυγα από την Ίντερ και κατάφερα να χαμογελάσω ξανά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό