22.6 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Τάιλερ Ντόρσεϊ για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί ξανά παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ελληνοαμερικανός βρισκόταν στην Ελλάδα από το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και το μόνο που απέμενε για την ανακοίνωση ήταν η επίσημη γνωστοποίηση της Φενέρμπαχτσε πως τον άφησε ελεύθερο.

Αυτή ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (30/06) κι αφού οι Πειραιώτες… προανήγγειλαν την μεταγραφή του Ντόρσεϊ στον κόσμο της ομάδας τον ανακοίνωσαν κι επίσημα και τον «έβαψαν» ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί κι αυτός τον ενθουσιασμό του με τον κόσμο του Ολυμπιακού και προχώρησε λίγο αργότερα σε μία ανάρτηση στο Twitter, στην οποία στέλνει το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του συλλόγου εκ νέου.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου. Μεγάλη χρονιά μπροστά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 28χρονος, ο οποίος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν ο Ντόρσεϊ με τη Φενέρμπαχτσε είχε σε επίπεδο Euroleague από 8,7 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 17:36 λεπτά παιχνιδιού.

Τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν το 2022 πριν δοκιμάσει την τύχη του για δεύτερη φορά στο NBA. Ο Ντόρσεϊ είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας εκείνη τη χρονιά με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι και το Final Four της Euroleague. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό