23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύντομα θα σε ενημερώνει ότι έχεις μη αναγνωσμένα μηνύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Google Messages είναι η κύρια εφαρμογή Android για μηνύματα και λαμβάνεται αυτόματα στις περισσότερες συσκευές Android.

Μια αποκάλυψη από τους XDA Developers υποδεικνύει ότι η δημοφιλής εφαρμογή σύντομα θα ενημερώνει τους χρήστες εάν έχουν ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα. Επιπλέον, τα μη αναγνωσμένα μηνύματα θα μετακινούνται αυτόματα στην κορυφή της λίστας συνομιλιών των χρηστών.

Παράλληλα, η νέα λειτουργία θα προσφέρει τις εξής δύο επιλογές στις ρυθμίσεις:

Προτείνετε μηνύματα προς απάντηση: Μηνύματα στα οποία ίσως έχετε ξεχάσει να απαντήσετε θα εμφανίζονται στο πάνω μέρος των εισερχομένων σας.Προτείνετε μηνύματα για παρακολούθηση: Τα μηνύματα που μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε θα εμφανίζονται στο πάνω μέρος των εισερχομένων σας.

Η εφαρμογή Messages επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν χειροκίνητα υπενθυμίσεις για διαφορετικά μηνύματα και συνομιλίες και με τη νέα λειτουργία, θα ενημερώνονται αυτόματα για τις εκκρεμότητες στα εισερχόμενα τους.

Η νέα λειτουργία προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στην έκδοση beta του Messages, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό