18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σύντομα θα προσθέσει επιλογή διαμόρφωσης του προφίλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram δοκιμάζει μία νέα δυνατότητα που πρόκειται να εκπλήξει τους χρήστες της. Η νέα λειτουργία θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τη σειρά των δημοσιεύσεων στο προφίλ τους.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες και ιδίως οι influences στην πλατφόρμα του Instagram που έχουν αναγκαστεί να εγκαταστήσουν third-party εφαρμογές προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα των φωτογραφιών που θα δημοσιεύσεων για ένα τελειοποιημένο προφίλ.

Ως εκ τούτου, το Instagram πλέον επιχειρεί να διαθέσει μια νέα λειτουργία όπου θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τη σειρά στις δημοσιεύσεις του προφίλ τους για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί το νέο χαρακτηριστικό να βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική εφαρμογή, αλλά ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων σχετικά με τις δημοφιλείς εφαρμογές, Alessandro Paluzzi κατάφερε να κλέψει δύο στιγμιότυπα από την προκείμενη λειτουργία για να μας δώσει μια γεύση. Όπως μπορούμε να δούμε, στην ενότητα Profile Information πρόκειται να προστεθεί η επιλογή Edit Grid – η οποία θα επιτρέπει την αναδιαμόρφωση των posts.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πολυαναμενόμενη λειτουργία στο Instagram. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, επομένως ίσως χρειαστεί παραπάνω χρόνος, προτού διατεθεί σε χρήστες για δοκιμή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό