12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σύντομα θα μπορείς να χρησιμοποιείς τον ίδιο αριθμό σε πολλές συσκευές

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι “ανασκαφές” της ιστοσελίδας WABetaInfo συνεχίζουν να φέρνουν στο φως πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα δούμε στην εφαρμογή – υπηρεσία WhatsApp. Το τελευταίο εύρημα είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρει πολλούς από τους 2 δισεκατομμύρια χρήστες, μιας και η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου σε περισσότερες από μία συσκευές.

Μέχρι σήμερα αυτό που ισχύει στο WhatsApp είναι ένας αριθμός για ένα smartphone ή tablet, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείς δύο αριθμούς τηλεφώνου στην ίδια συσκευή αν διαθέτει dualSIM. Σε μια προηγούμενη beta έκδοση είχε ανακαλυφθεί στον κώδικα η εντολή “Registration Notification”, η οποία αφορά την αποστολή νέου κωδικού ασφαλείας σε μια δεύτερη συσκευή και άφηνε να εννοηθεί ότι θα μπορείς να έχεις πολλές συσκευές για τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Στην πιο πρόσφατη beta έκδοση, η ιστοσελιδα WABetaInfo κατάφερε να ενεργοποιήσει διάφορα μηνύματα αλλάζοντας τον κωδικό ασφαλείας του χρήστη, τα οποία υποδηλώνουν πως έρχεται η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών. Δεν ξεκαθαρίζεται, βέβαια, αν κάποια από τις συνδεδεμένες συσκευές θα είναι η κύρια και θα πρέπει να είναι online για να λειτουργούν οι άλλες ή αν θα υπάρχει ανεξάρτητη διαχείριση από την κάθε συσκευή ξεχωριστά όπως στις άλλες υπηρεσίες messaging.

Όπως και να ‘χει, είναι σίγουρα καιρός να λυθεί και αυτό το ζήτημα με το WhatsApp για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία χωρίς τον περιορισμό της μιας συσκευής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό