21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, Προσοχή στα ψέμματα !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι συγκεχυμένες ειδήσεις καθώς και ο φόβος για τον αόρατο εχθρό που νιώθουμε ότι μας απειλεί πολλές φορές μας δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, φοβίες αλλά και αυταπάτες.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων τους τελευταίους 2 μήνες είναι αυτός που φταίει για όλη αυτή την σύγχυση στην οποία βρισκόμαστε, η οποία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να οξυνθεί εξαιτίας της συνάντησης που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα (19ο 22’).

Κατά τη διάρκεια της επιρροής της η φαντασία θα μπερδεύεται με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε σύγχυση, αρκετοί είναι πιθανό να πέσουν θύματα κολακείας , ενώ άλλοι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δύσκολες καταστάσεις θα χρησιμοποιήσουν τα γνωστά σε όλους κατά συνθήκη ψέματα.

Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία για ξεκούραση και ονειροπόληση ψάχνετε εσείς οι Κριοί και αυτή η ευκαιρία σας δίνετε απλόχερα τώρα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην μπερδέψετε την φανταστικό με το πραγματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποσχέσεις και όμορφα λόγια θα ακούσετε από τους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι όλες αληθινές, γι’ αυτό καλό θα ήτανε πριν ενθουσιαστείτε να προσπαθήσετε να δείτε τι κρύβετε πίσω από αυτά ώστε να μην πέσετε θύματα κολακείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σας απασχολεί πολύ έντονα αυτές τις ημέρες είναι το επαγγελματικό σας μέλλον. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση όσο πιο καθαρά μπορείτε γιατί ορισμένα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται αυτή την στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ιδέες τις οποίες με μεγάλη χαρά θα κάνετε πράξη θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Με μια προϋπόθεση ότι θα σχεδιάσετε με μεγάλη προσοχή τα βήματα σας ώστε να μην χάσετε άσκοπα ενέργεια αλλά και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Ένας από τους ευαίσθητους τομείς, αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Λέοντες, είναι ο τομέας των οικονομικών. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και να προσέξετε πάρα πολύ τις αγορές που κάνετε μέσω διαδικτύου ώστε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους αγαπημένους και τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να προσπαθήσουν σας παρουσιάσουν πιο όμορφες και ιδανικές τις καταστάσεις από ότι πραγματικά είναι.

ΖΥΓΟΣ

Πινελιές ομορφιάς και αρμονίας προσπαθείτε να βάλετε στην καθημερινότητα σας εσείς οι Ζυγοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αρμονική την ζωή σας τόσο κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην πέσετε θύματα ψεύτικων ειδήσεων τις οποίες θα σας μεταφέρουν ορισμένοι συνάδελφοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμπνευση θα βρει στο πρόσωπο σας τον καλύτερο εκπρόσωπο.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγάλη ευκολία τις καλλιτεχνικές σας τάσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να παρασυρθεί από ερωτικές φαντασιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στρεβλή εικόνα για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Εάν βγάλετε τα ροζ γυαλιά που φοράτε θα μπορέσετε να δείτε την κατάσταση όπως πραγματικά είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρόπους για να ελιχθείτε και να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Και θα το καταφέρετε , έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μικρά και αθώα ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πολύ σημαντικές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Στην προσπάθεια σας όμως να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να μην παρουσιάσετε την κατάσταση όπως ιδανικά θα θέλατε να είναι.

ΙΧΘΥΣ

Στο κόσμο της φαντασίας και του ονείρου θα ταξιδεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα δυσκολέψει την κρίση σας με αποτέλεσμα είτε να είστε εύκολα θύματα εξαπάτησης ή να μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας προς όφελος σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό