18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύνοδος Ερμή – Ήλιου, Επικοινωνιακή άνεση !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αύγουστος είναι, για τους περισσότερους από εμάς, ο μήνας των διακοπών, γι’ αυτό και σχεδόν όλοι αυτές τις ημέρες, εάν δεν βρίσκεστε σε κάποια παραλία, είστε έτοιμοι να φτιάξετε βαλίτσες και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί  01/08 όπου ο Ερμής  θα σχηματίσει όψη συνόδου με  τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα (9ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο  αυτές τις ημέρες θα έχουμε πολλές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους αναψυχής, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φίλους που έχουμε να συναντήσουμε καιρό με τους οποίους θα έχουμε ευχάριστες συζητήσεις, επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε άμεσες και  πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με ιδιαίτερο πάθος και ενθουσιασμό χωρίς να μας νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να προβάλλουμε τον εαυτό μας και τις επιτυχίες μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα, όσοι Λέοντες έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τον εαυτό τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές γνωριμίες, σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με αγαπημένους φίλους, ενώ στο παιχνίδι του φλερτ θα είστε οι απόλυτοι νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης και να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Επίσης, θα έχετε και την ευκαιρία να δείτε φιλικά σας πρόσωπα τα οποία έχετε να συναντήσετε καιρό. Φυσικά υπάρχουν και οι τυχεροί που αυτές τις ημέρες θα φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα αναδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε σημαντικές γνωριμίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και τις μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε αυτές τις ημέρες και μια συνάντηση από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, τις οποίες θα αποδεχτείτε με μεγάλη χαρά. Ενώ μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτές τις ημέρες θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις βαλίτσες στο χέρι είστε αυτές τις  ημέρες εσείς οι Τοξότες. Πριν όμως φύγετε για τις διακοπές σας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στους φίλους σας τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, όσοι από εσάς είστε ήδη σε διακοπές, θα περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφο σας και τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες), ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας  με τον σύντροφο σας, και θα έρθετε και πάλι κοντά.

ΙΧΘΥΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας προσπαθείτε να κλείσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ, παράλληλα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό