17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, Κεραυνοβόλοι έρωτες !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ανατροπές στη ζωή είναι κάτι που τους περισσότερους τους φοβίζει, στις ερωτικές σχέσεις όμως αυτές οι ανατροπές μπορεί στο τέλος να είναι ευχάριστες καθώς μας ανανεώνουν και μας βοηθούν να ανοίξουμε τα φτερά μας προς την ευτυχία. Στις  31/03 η κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 45’), και αυτή η συνάντηση είναι σίγουρο ότι θα φέρει πολλές εξελίξεις στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, το μόνο δεδομένο είναι ότι η ερωτική μας ζωή δεν θα μείνει στάσιμη, καθώς θα υπάρξουν σε αυτή πολλές ξαφνικές ανατροπές. Για κάποιους αυτή  η όψη  μπορεί να σημαίνει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα ,  βγάζοντας τους οριστικά από την  συναισθηματική απομόνωση που βρίσκονται εδώ και καιρό, ενώ σε κάποιους άλλους είναι πιθανόν να προκαλέσει ξαφνικό χωρισμό, ιδιαίτερα από μια  σχέση στα μάτια των άλλων έμοιαζε ιδανική .

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανόν ο ερωτικός μας σύντροφος να μας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ για κάποιους άλλους είναι πιθανή μια γνωριμία με ένα άτομο από άλλη χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική μας . Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για την ερωτική μας ζωή, είναι ότι αυτές τις ημέρες αρκετοί είναι  πιθανό να αφήσουμε στην άκρη τις παλιές μας πεποιθήσεις και  να πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας. Η Αφροδίτη , όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ο πλανήτης που συνδέετε με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, γι’ αυτό και αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή, στο στυλ και στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ως  οικονομικός δείκτης, είναι πιθανό να φέρει  να απρόσμενες εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις ή ξαφνικά έξοδα. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές  στα οικονομικά τους, για άλλους αυτό μπορεί είναι αποτέλεσμα μιας  οικονομικής συμφωνία  η οποία θα δώσει σημαντικά ανάσα στο πορτοφόλι τους, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν ο διακανονισμός μιας παλιάς οικονομικής οφειλής  προς το συμφέρον , παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και τα ξαφνικά έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν να  πειραματιστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις στις επαγγελματικές τους σχέσεις και κυρίως σε κάποιες συνεργασίες, ενώ αρκετοί είναι πιθανόν  να κάνουν, εξαιτίας μιας αφορμής ή μιας νέας επαγγελματικής πρότασης,  στροφή στην καριέρα τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτικής τους ζωή θα αλλάξει ριζικά, αφορμή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος  έρωτας ή ένας ξαφνικός χωρισμός που θα τους οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα αλλάξει ουσιαστικά το κλίμα και  τις συνθήκες που υπάρχουν στην δουλειά τους, αφορμή μπορεί να είναι νέος προϊστάμενος  που θα βάλει άλλους κανόνες ή η αλλαγή θέσης η οποία απαιτεί να αναδείξουν νέες δεξιότητες αλλά και άλλη συμπεριφορά. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό κάνουν μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι να υιοθετήσουν ένα νέο τρόπο διατροφής. Επίσης, σε κάποιους είναι πιθανό ο κεραυνοβόλος έρωτας να τους βρει στη δουλειά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό