24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Σύνοδος Ήλιου – Δία, Η τύχη μας χτυπάει την πόρτα !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κάλεσμα της τύχης θα έχουμε αυτές τις ημέρες και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε.  Συγκεκριμένα  στις 11/04 θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, εάν όχι η πιο τυχερή, που θα ανοίξει τον δρόμο για νέα πετυχημένα ξεκινήματα,  και αυτή δεν είναι άλλη από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο του Κριού (21ο 45’).

Κάτω από την επιρροή, αυτής της τόσο τυχερής όψης συνόδου του Ήλιου με τον Δία, η τύχη είναι δίπλα μας , έτοιμη να μας δώσει απλόχερα τα δώρα της, αφού πλέον τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν στον δρόμο μας θα ξεπεραστούν και εμείς θα καταφέρουμε, μετά από πολλές δυσκολίες και απογοητεύσεις, να πετύχουμε τους στόχους μας, και  να βρεθούμε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή.

Επίσης, θα καταφέρουμε να  τακτοποιήσουμε υποθέσεις από το παρελθόν που μας ταλαιπώρησαν,  και κάνουμε τυχερές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό, επαγγελματικό και κοινωνικό μας κύκλο, οι οποίες θα αλλάξουν πολύ σύντομα την ζωή μας, για παράδειγμα , ορισμένοι μπορεί να δεχτούν μια σημαντική επαγγελματική πρόταση η οποία θα απογειώσει την καριέρα τους,  ή να έχουν μια οικονομική πρόταση η οποία θα τους φέρει σημαντικά κέρδη.

Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την μελλοντική επέκταση των επαγγελματικών και οικονομικών τους δραστηριοτήτων. Το άγγιγμα της τύχης από την όψη συνόδου του Ήλιου- Δία θα έχουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η εύνοια της τύχης θα τους συνοδεύει σε όλη την διάρκεια της γενέθλια χρονιάς τους, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στα επαγγελματικά τους σχέδια. Η επιρροή της όψης ισχύει 11 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία  στο ζώδιο του Κριού, τους υπόσχεται ότι όλες οι ευχές τους μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με άλλα λόγια, σε ότι αφορά την καριέρα τους,  θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν με ευκολία τους επαγγελματικούς τους στόχους και  να κάνουν το επόμενο βήμα για μια επιτυχημένη καριέρα, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να  τακτοποιήσουν με ευκολία τις οικογενειακές τους υποθέσεις, καθώς και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και θα δουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν μια τυχερή γνωριμία η οποία θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή αλλά και την εικόνα τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια τυχερή οικονομική συνεργασία, ενώ με χαρά θα δουν ότι τα εμπόδια ξεπερνιούνται και πλέον μπορούν να υλοποιήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και θα τολμήσουν να κυνηγήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότης, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε τυχερές γνωριμίες μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά στην καριέρα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό