16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύνοδος Ήλιου – Άρη, Παίρνω τολμηρές αποφάσεις για την ζωή μου ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι γρήγοροι ρυθμοί,  στους οποίους οι περισσότεροι από εμάς, ζούμε, απαιτούν  να είμαστε σε ετοιμότητα και να παίρνουμε γρήγορες και πολλές φορές τολμηρές αποφάσεις, οι οποίες άλλοτε μας βγαίνουν σε καλό και άλλοτε μπορεί να μας δυσκολέψουν.

Στις 08/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο της Ζυγού (15ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις αλλά και πρωτοβουλίες για τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε κινήσεις  υψηλού ρίσκου για την καριέρα μας, θα μοιραστούμε τα σχέδια μας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τα ενεργειακά μας αποθέματα θα είναι τεράστια και αυτό θα μας βοηθήσει να δουλεύουμε ακούραστα, έστω και αν κάποιες στιγμές η υπερκινητικότητα μας μπορεί να είναι κουραστική για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, από την άλλη πλευρά,  μπορεί να μας παρασύρει, εξαιτίας της βιασύνης μας,  σε μικροατυχήματα.

Επίσης, ξεχωριστή θα είναι η ικανότητα μας να δίνουμε λύσεις σε υποθέσεις που πριν λίγο καιρό μας δυσκόλευαν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να μην καταφέρουμε να ελέγξουμε την ενέργεια μας και να φανούμε στους άλλους επιθετικοί, σε αυτές τις περιπτώσεις ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας είναι μέσο της άθλησης.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα όσοι Ζυγοί έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα εκπλήξουν ευχάριστα τους δικούς τους ανθρώπους με την τόλμη και την αποφασιστικότητα τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 19 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη,  θα τους ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες τόσο για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής όσο και της καριέρας τους. Έχοντας δουλέψει σωστά τα προηγούμενα χρόνια, το ρίσκο που παίρνουν θα τους βγει σε καλό.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες για κάποιους μπορεί να είναι υψηλού ρίσκου. Το δυνατό τους όπλο θα είναι η αυτοπεποίθηση τους και η σιγουριά που θα αποπνέουν, και αυτό θα τους βοηθήσει να βρουν ισχυρούς συμμάχους μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, ο τολμών νικά….

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και να τους κάνει λιγάκι βιαστικούς στην δουλειά τους. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουν τις σκέψεις του. Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, είναι πιθανό να γίνουν ιδιαίτερα τολμηροί με τον σύντροφο τους. Η επίσκεψη στο γυμναστήριο ή η άσκηση στην ύπαιθρο είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διοχετεύσουν την ενέργεια που περισσεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό