31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σύνοδος Άρη – Αφροδίτη, Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς, της διασκέδασης και των παθιασμένων ερωτικών ιστοριών.

Ιδιαίτερα φέτος, που όλοι μας έχουμε περάσει ένα δύσκολο χειμώνα, και έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο των Εκλείψεων και των δύσκολων συναντήσεων που προηγήθηκαν, η ανάγκη μας να αφεθούμε στην έξαψη του πάθους μακριά από περιορισμούς είναι ακόμα εντονότερη.

Αυτές τις ημέρες το ερωτικό θερμόμετρο θα ανέβει στα ύψη με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο Πύρινο ζώδιο του Λέοντα (19ο 49), μια συνάντηση που είχε να γίνει σχεδόν 2 χρόνια.

Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  των δύο αιώνιων εραστών, της Αφροδίτης και του Άρη, το ερωτικό θερμόμετρο στις σχέσεις θα ανέβει κάνοντας μας  ιδιαίτερα διεκδικητικούς, θα παρασυρθούμε σε ερωτικές περιπέτειες, στη σχέση μας με τον σύντροφο μας θα αναζωπυρωθεί το πάθος, θα φλερτάρουμε, θα  διασκεδάσουμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα περάσουμε όμορφα είτε είμαστε σε διακοπές είτε στον τόπο κατοικίας μας.

Άλλωστε, στο ζώδιο του Λέοντα ημίμετρα δεν χωράνε.  Η όψη συνόδου θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη επηρεάζει τόσο τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και τους  Κριούς και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Στην έξαψη του πάθους θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και θα σας ωθήσει να παθιαστείτε με ότι και αν ασχοληθείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα πέσουν με ορμή τα δίχτυα ενός νέου καλοκαιρινού έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του  Λέοντα  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να γλυκάνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε μερικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας αλλάζοντας την ενέργεια του χώρου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις θέσεις σας κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης με ιδιαίτερο πάθος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία εργαστήκατε με όρεξη και πάθος.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας είναι πιθανό να κάνετε ακριβά δώρα.

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτές τις ημέρες θα είναι στραμμένα σε εσάς τους  Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας παρασύρει στα δίχτυα ενός κεραυνοβόλου καλοκαιρινού έρωτα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφεθείτε στην έξαψη και στο πάθος της στιγμής και να είστε σίγουροι, ότι, αυτή η ερωτική ιστορία θα σας μείνει αξέχαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρυφές ερωτικές ιστορίες είστε έτοιμοι να ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές προσκλήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια φιλική συγκέντρωση μέσα από την οποία θα βρείτε συμμάχους για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον  10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τους νέους επαγγελματικού σας στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με χαμόγελο και αισιοδοξία προωθείτε τα μελλοντικά σας σχέδια αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο  φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό  τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να γνωρίσετε ένα άτομο από άλλη χώρα με το οποίο θα ζήσετε τον έρωτα του καλοκαιριού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία , η οποία θα σας φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  το θερμόμετρο στην ερωτική σας ζωή ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε να αναζωπυρώνεται ο έρωτας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες με συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με πάθος στην διατροφή, στην φυσική σας κατάσταση και να προχωρήσετε σε παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνιση σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό