35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Σύμη: Τη Δευτέρα (10/6) η νεκροψία του Μάικλ Μόσλεϊ – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9/6) στη Σύμη, όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη.

Ήδη στο νησί της Σύμης μετέβη ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.

Φωτογραφία: Reuters

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι.

Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Φωτογραφία: Reuters
Συγκλονισμένη η σύζυγος του παρουσιαστή

Συγκινητικό φόρο τιμής στον «υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό» σύζυγό της απέτισε η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, αποχαιρετώντας τον δημόσια.

Dr Michael Mosley’s heartbroken wife pays tribute to ‘wonderful, funny, kind and brilliant husband’ – as she reveals Mail health guru’s body ‘took the wrong route and collapsed’ during holiday walk on Greek island of Symi https://t.co/o9jgxzhvhg pic.twitter.com/GwI4yD3LVn

— Daily Mail Online (@MailOnline) June 9, 2024

«Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω. Είναι συγκλονισμένη που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες», είπε η Clare Bailey.

«Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς», ανέφερε, μεταξύ άλλων.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό