28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σύμη: Αγνοείται o γνωστός παρουσιαστής του BBC Michael Mosley

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο παρουσιαστής του BBC, Dr Michael Mosley αγνοείται στη Σύμη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις Αρχές ο Dr Mosley, πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου χθες Τετάρτη (05/06/2024).

Η σύζυγός του ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις Αρχές αφού ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πάνω από 6 ώρες. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα και η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.

Πότε χάθηκαν τα ίχνη του;

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 67χρονος βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου μαζί με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην περιοχή που διέμενε. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο Michael Mosley ξέχασε το κινητό του στην παραλία και έτσι ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει με κάποιον.

Ποια είναι τα σενάρια που εξετάζονται;

Στις έρευνες συμμετέχουν η αστυνομία, το λιμενικό και άνδρες της πυροσβεστικής. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Michael Mosley να γλίστρησε ή να σκόνταψε και να έπεσε σε κάποιο σημείο από το οποίο δεν περνά κόσμος. Για αυτό το λόγο οι Αρχές χρησιμοποιούν drone στις έρευνες.

Ποιος είναι ο Dr Michael Mosley;

Πρόκειται για τον πιο γνωστό τηλεοπτικό γιατρό της Βρετανίας. Αποφοίτησε από την Οξφόρδη και από εκεί βρέθηκε στη τηλεόραση όπου έγινε παρουσιαστής εκπομπών στο BBC, ενώ έχει τη δική του στήλη στην Daily mail.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό