32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Σύλληψη 23χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον Κολωνό συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Περιπολιών της διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 23χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο περιπολίας και ελέγχων από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Περιπολιών στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος και ειδικότερα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος να κατέχει πλαστό δελτίο ταυτότητας με στοιχεία άλλου αλλοδαπού.

Προσπάθησε να διαφύγει

Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν άμεσα την πλαστότητα του εγγράφου και παρά την προσπάθεια του 23χρονου να διαφύγει, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν τον τμήμα Ασφαλείας Κολωνού όπου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς τον Αύγουστο του 2023 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με ένα συνεργό και με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο πόδι έναν αλλοδαπό, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα στο Ίλιον με απειλή χρήσης μαχαιριού, αφαίρεσε από ανήλικους κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

: ΑΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό