14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό το νέο Renault Express Van

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κινητήρα 1.5 dCi, 5ετή εγγύηση – οδική βοήθεια και τιμή 14.677€ (+ΦΠΑ)
Όταν είσαι επαγγελματίας δύο πράγματα κοιτάς για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Πρώτον να εξυπηρετεί ακριβώς τις ανάγκες της δουλειάς σου και δεύτερον τα χρήματα που θα δώσεις να αξίζουν γι’ αυτό που αγοράζεις. Μια εξαιρετική πρόταση αποτελεί το νέο Renault Express Van, που είναι ένα σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό επαγγελματικό όχημα, που στοχεύει στην αναβάθμιση του value for money, με τη σφραγίδα της Renault στα επαγγελματικά οχήματα.
Με σχεδίαση που υιοθετεί τη σύγχρονη στιλιστική υπογραφή της μάρκας, χάρη στα φώτα LED σχήματος “C” , με άριστη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον εμβληματικό κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το All new Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών, αλλά η καλύτερη σχέση τιμής – μεγέθους – εξοπλισμού.
Η παραγωγή του All new Express Van γίνεται στο εργοστάσιο της Renault στην Ταγγέρη, που επένδυσε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα πιο σύγχρονα στάνταρ της μάρκας. Οι τελικοί σταθμοί συναρμολόγησης στο τμήμα κατεργασίας των μετάλλων εφοδιάστηκαν με 32 ρομπότ για την πρώτη φάση, ενώ το τμήμα βαφής αμαξωμάτων εξοπλίστηκε με έναν νέο σταθμό και ένα ολόκληρο τμήμα για εργασίες χρωματισμού κατά παραγγελία.
Το All new Express Van ξεκινάει από 14.677€ (+ΦΠΑ), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωρική εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό