22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύγχρονος «Νοστράδαμος»: Επιβεβαιώθηκαν 4 τρομακτικές «προφητείες» του για το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Συχνά – πυκνά διαβάζουμε για διάφορες προφητείες για το… μέλλον, με τους πιο διάσημους «προφήτες» να αποτελούν ο σύγχρονος «Νοστράδαμος» και η Μπάμπα Βάνγκα, οι οποίοι κάθε χρονιά που αλλάζει έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο.

Ο 36χρονος Athos Salomé, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος παραψυχολόγος από τη Βραζιλία, αναφέρεται συχνά ως μέντιουμ λόγω της ακρίβειας των ενοράσεων και των προβλέψεών του.

Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού, την αγορά του Twitter από τον Elon Musk, που τώρα ονομάζεται X, ακόμη και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Επιστρέφοντας στο τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, 4 από τις προβλέψεις του για το 2024 έχουν γίνει ήδη πραγματικότητα… 

Αστεαστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη

Καθώς η NASA επιβεβαίωσε ότι το Πρόγραμμα Παρατήρησης Αντικειμένων Πλησίον της Γης παρακολουθεί έναν τεράστιο αστεροειδή με την ονομασία «Θεός του Χάους», ο οποίος αναμένεται να περάσει από τη Γη την Κυριακή, ο Athos είπε ότι μας είχε προειδοποιήσει από τον Ιούλιο.

Μιλώντας στην Daily Star, ανέφερε: «Στις 28 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δημοσίευσα ένα βίντεο στα Instagram stories μου και πάλι για τον αστεροειδή, προβλέποντας ότι η NASA θα έκανε μια ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας ότι ο αστεροειδής θα έμπαινε σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη μέχρι τον Νοέμβριο. Οι προβλέψεις μου δεν είναι τυχαίες. Είναι θεμελιωμένες και βγαίνουν αληθινές».

Μπλακ άουτ

Τον Απρίλιο ο Athos προέβλεψε την διακοπή λειτουργίας της Microsoft και υποστήριξε ότι μπορεί να οδηγήσει σε «κλιμάκωση της αντιπαράθεσης» και τελικά σε κυβερνοπόλεμο.

Ο κόσμος είδε λίγες ημέρες χάους που είδε τους πίνακες αναχωρήσεων να σβήνουν αμέσως στα αεροδρόμια την πιο πολυσύχναστη ημέρα για τα βρετανικά αεροπορικά ταξίδια από την εποχή πριν από την πανδημία του Κόβιντ.

«Το παγκόσμιο κλείσιμο της Microsoft, σύμφωνα με το αναλυθέν αποτέλεσμα, μπορεί να επηρεάσει βασικές υποδομές με την κλιμάκωση της διακρατικής αντιπαράθεσης και να οδηγήσει σε Κυβερνοπόλεμο. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν την προστασία του κυβερνοχώρου και η κοινωνία ενδέχεται να αποκτήσει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών διαδικτύου, γεγονός που θα οδηγήσει σε συζητήσεις σχετικά με την εντατική ρύθμιση.

Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις πολιτικές δράσεις και τις στρατιωτικές τακτικές σε διεθνές επίπεδο, και η απειλή ενός διεθνούς πολέμου είναι πραγματική» επεσήμανε ο Athos Salomé.

Κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Salomé δήλωσε ότι επεσήμανε ότι «εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα αποτελούσαν τους ιδανικούς στόχους για επιθέσεις, ικανές να προκαλέσουν διαταραχές στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων».

«Όταν διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι πιθανό να γίνονται περισσότερες κυβερνοεπιθέσεις στα τεχνολογικά συστήματα που συνοδεύονται από συστήματα μεταφορών και δίκτυα επικοινωνίας που συμμετέχουν στην εκδήλωση» είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος  στη FEMAIL.

«Πραγματοποιήθηκε άλλη μια δοκιμή παρόμοια με αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου και η επόμενη ετοιμάζεται για το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο το 2026», σημείωσε ο Salomé.

Μιλώντας μετά την επίθεση πρόσθεσε: «Αποδεικνύει σωστά την υπόθεσή μου όταν οι γαλλικές αρχές ενήργησαν γρήγορα και αύξησαν τα μέτρα κυβερνοασφάλειας», πρόσθεσε. «Πρόκειται για μια ακόμη ένδειξη ότι υπάρχει ανάγκη για επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του κυβερνοχώρου κατά τη διάρκεια σημαντικών παγκόσμιων εκδηλώσεων».

Φυσικές καταστροφές

Μια άλλη πρόβλεψη που δόθηκε από τον Athos Salomé στο τέλος του περασμένου έτους αφορούσε τη σοβαρότητα των φυσικών καταστροφών – ειδικά τους καταστροφικούς τυφώνες που έπληξαν την Ασία.

Είπε ότι τα μέρη του κόσμου που θα επηρεαστούν περισσότερο θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και ορισμένες περιοχές της Κίνας λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Ο Athos σχολίασε έκτοτε: «Τον Σεπτέμβριο του 2024 πραγματικά γεγονότα υποστήριξαν αυτές τις προσδοκίες με τον τυφώνα Yagi, ο οποίος επηρέασε και προκάλεσε μεγάλο αριθμό ζημιών σε αυτά τα μέρη του κόσμου. Ο τυφώνας προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες, κατολισθήσεις με θύματα και μεγάλες καταστροφές δομών.

Είπα ότι θα εμφανίζονταν όλο και χειρότερες περιπτώσεις του γεγονότος και λαμβάνοντας υπόψη τις φυσικές καταστροφές που παρατηρήθηκαν φέτος, είχα δίκιο. Η αύξηση αυτών των γεγονότων βαθαίνει τη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την κακή ετοιμότητα των χωρών για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής» εξήγησε ο Salomé

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό